Noi elemente de administrare ale contului de client Hostico

 
Noile elemente de administrare ale contului de client au fost implementate pe platforma HosticoHosticoblogPublicat la 11/04/2022 de Mark Dohi
Newsletter & Comasare facturi

Primăvara a sosit la Hostico cu noi funcționalități dezvoltate la nivelul contului de client, menite să optimizeze elemente de administrare generală, precum și posibilitatea utilizării unui nou sistem de notificări de tip newsletter.

Comasare Facturi

De acum administrarea facturilor proforme din cont este mai ușoară ca niciodată.
Pe lângă sistemul de modificare date la nivelul proformei dezvoltat anterior, aducem complementar posibilitatea comasării facturilor proforme generate.

Comasarea facturilor din cont

Acest lucru va deveni indispensabil persoanelor care administrează multiple servicii în cont, și nu doresc să achite factura separat, ci preferă să realizeze o singură plată.
Pentru cei ce au facturi în cont pe date diferite, recomandăm verificarea datelor înainte de comasare, deoarece noua factură generată va fi trecută pe datele contului de client. Dacă totuși acest lucru se va întâmpla, factura poate fi modificată ulterior cu doar câteva click-uri

Actualizare Email

Atunci când punem în discuție securitatea datelor personale ale clienților noștri, echipa de dezvoltare Hostico este mereu vigilentă.
Datorită acestui fapt, toate actualizările căsuțelor principale de e-mail aferente conturilor de client, se vor putea realiza integral din interfața Hostico fără să fie nevoie de proceduri suplimentare.
Nu este nevoie decât să atașați o dovadă de titular, iar de restul ne ocupăm noi. În cazul persoanelor fizice copia actului de identitate este suficientă, iar pentru firme certificatul de înregistrare este de asemenea necesar.

În urma validării informațiilor, un operator va confirma în scris modificarea adresei de email.
Toate documentele transmise pentru actualizarea adresei de email vor fi păstrate în conformitate cu politica de confidențialitate și protecție a datelor Hostico.

Sistem Newsletter

Până în prezent optarea pentru sistemul de notificări a constat printr-o abonare relativ simplistă, care nu oferea prea multă flexibilitate în alegerea mesajelor primite.
Acest minus s-a datorat rigidității aplicației utilizate în dezvoltarea platformei însă odată cu reconstrucția de la zero a Hostico, avem acum fluiditatea necesară pentru a vă oferi un sistem de notificări tip newsletter complex.


Structura mesajelor este împărțită pe categorii distincte, unele fiind implicit bifate la toate conturile de client, altele fiind opționale:

Obligatorii:

  • Mentenanță / Intervenții (acțiuni tehnice / de natură tehnică asupra echipamentelor și serviciilor care pot duce la întreruperi ale acestora)
  • Servicii (actualizări tarifare, eliminare servicii, actualizare servicii, etc.)
  • Legal (actualizare termeni și condiții, etc.)

Opționale:

  • Promoții (tarife sau cupoane promoționale)
  • Noutăți (implementarea de noi servicii și funcționalități, documentație în cadrul Hostico sau Awesome Projects)
  • Securitate (diverse recomandări de securitate)

Activarea sau dezactivarea notificărilor poate fi realizată din contul de client Hostico accesând sectiunea Utilizator
Pentru informații complete cu privire la instrumentele descrise în mai sus, recomandăm consultarea articolelor din secțiunea noastră de tutoriale:

Comasare facturi
Modificarea adresei de email aferente contului de client Hostico
Actualizarea preferințelor de email

Conturi Bancare

Începând cu data de 28/04/2022, conturile bancare aparținând societății Awesome Projects SRL (deținător al brandului Hostico) au fost transferate la Banca Transilvania, mai mult decât atât, cei care optează pentru achitarea în dolari, de acum vor avea la dispoziție și un cont în USD:

BT - Agenția Sighet II, Swift: BTRLRO22
IBAN RON RO19 BTRL RONC RT0C G315 4601
IBAN EUR RO63 BTRL EURC RT0C G315 4601
IBAN USD RO75 BTRL USDC RT0C G315 4601

Conturile vechi de la Banca Comerciala Română vor rămâne active pentru o perioadă, până când tranziția va avea loc cu succes, urmând ca ulterior să fie dezactivate, astfel recomandăm persoanelor care dețin șabloane în aplicațiile bancare să actualizeze contul IBAN, pentru a se asigura de o procesare a tranzacției cât mai eficientă.

blog

Ultimele noutăți Hostico
Actualizări tarifare licențe & domenii
Actualizări tarifare licențe & domenii

Modificări de preț cPanel, Plesk & Domenii

Aflați toate informațiile cu privire la noile tarife in cadrul licențelor cPanel & Plesk, precum și noile prețuri în cadrul extensiilor de domenii

Ore de asistență & Actualizări cPanel & Plesk
Ore de asistență & Actualizări cPanel & Plesk

Sistem de asistență în cadrul contului Hostico

Aflați toate informațiile cu privire la noul sistem de asistență clienți, tranziția către modulul de plată carduri BT, precum și actualizările de preț cPanel & Plesk

Divizare Facturi & Reînnoirea în masă
Divizare Facturi & Reînnoirea în masă

Funcționalități client Decembrie

Sfărșitul de an vine la Hostico cu noi elemente de funcționalitate introduse în contul de client

VPS KVM & Restructurări Servicii
VPS KVM & Restructurări Servicii

Actualizările Hostico pe luna Octombrie

Hostico aduce un nou serviciu de găzduire VPS pe tehnologia KVM

Izolare Subcontacte & Remote MySQL
Izolare Subcontacte & Remote MySQL

Funcționalități client Iulie

Dezvoltarea contului de client continuă, cu noul sistem flexibil de subcontacte și autentificarea prin Remote MySQL

Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS
Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS

Actualizare website & servicii VPS

Venim în întâmpinarea utilizatorilor cu o nouă versiune îmbunătățită a site-ului și noutăți cu privire la serviciile VPS

Servicii & Funcționalități
Servicii & Funcționalități

Plată recurentă și actualizare web hosting

Află totul despre noutătile implementate în cadrul pachetelor de găzduire web, și funcționalitățile aduse contului de client Hostico

SitePad & Update
SitePad & Update

SitePad și noi funcționalități

Vezi noile funcționalități disponibile, noul sitebuilder SitePad, posibilitatea de modificare a perioadei de facturare și transferul serviciilor între clienți