Backup

Toate planurile de găzduire web şi servere VPS OpenVZ beneficiază de backup automat, remote, incremental, prin R1Soft CDP. Backup-ul este disponibil direct din cPanel.

Backup

R1Soft Continous Data Protection

R1Soft CDP (Continous Data Protection) este un sistem de backup creat pentru a putea fi rulat aproape în permanenţă atât pe servere Linux cât şi pe Windows.
Datorită modului de citire foarte "low level" al datelor inclusiv la nivel de sectoare, mod de citire ce nu aduce o creştere de încărcare a serverului, chiar şi în momente de sarcină maximă, aplicaţia de backup poate fi rulată continuu. Tot datorită acestui mod de citire al datelor este oricând posibilă o restaurare completă "bare metal restore" incluzând chiar şi partiţiile aflate anterior pe sistem.
Serverele destinate stocării backup-urilor generate, sunt servere cu scop definit, special construite pentru această sarcină, nu rulează alte aplicaţii sau servicii.
Datorită tehnicii rapide şi minim consumatoare de resurse, backup-urile pe serverele Hostico rulează minim o dată pe zi, ajungând până la patru rulări pe zi în anumite cazuri.
Fiecare backup este generat automat, fiind disponibil pentru o perioadă de 14 zile pe servere externe.

r1soft backup