Hostico, mai simplu, mai intuitiv, mai eficient

 
Venim în întâmpinarea utilizatorilor cu o nouă versiune îmbunătățită a site-ului și noutăți cu privire la serviciile VPSHosticoblogPublicat la 27/09/2021 de Mark Dohi
Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS

Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS

În ultimii ani colaborarea cu utilizatorii Hostico a fost mai strânsă ca niciodată, aceasta fiind la baza dezvoltării serviciilor pe care le oferim împreună cu o redesenare a site-ului respectiv interfeței de client.
Bazându-ne pe feedback-ul primit am implementat multiple funcții în contul de client care au devenit unelte de bază în interacțiunea pe platforma noastră.

Vă mulțumim pentru sugestiile oferite și suntem încântați că, după luni întregi de lucrări, să anunțăm oficial lansarea noii versiuni a Hostico!

Obiectivul principal al lansării acestui nou site web este de a oferii clienților și utilizatorilor ocazionali o experiență mai intuitivă și mai ușor de utilizat, în același timp păstrând familiaritatea vechiului website.

Noua interfață afișează un aspect reîmprospătat, o navigare îmbunătățită și o serie de funcții menite să eficientizeze timpul petrecut online atât pe varianta desktop, cât și pe mobil respectiv tabletă.

Dezvoltarea platformei Hostico va continua intens, urmând să fie implementate în lunile viitoare noi servicii de găzduire web pentru toate tipurile de proiecte.

Credit

Există acum posibilitatea adăugării unei sume fixe de bani în contul de client pentru plata facturilor generate sau restante sub formă de credit.
Sistemul de credit Hostico vine în ajutorul acelor persoane care doresc să evite completarea periodică a datelor bancare în formularul de plată, reducând astfel considerabil timpii de plată.


Creditul poate fi folosit atât pentru achiziția de domenii cât și pentru pachete de găzduire, iar în cazul în care suma nu a fost folosită integral pentru serviciile deținute diferența rămasă poate fi restituită.

Informații cu privire la procesul de adăugare credit regăsiți în articolul: Adăugare credit

Integrare cPanel

De acum o mare parte dintre funcțiile cPanel, ale pachetelor de găzduire partajate, pot fi accesate direct din contul de client Hostico, fără să fie nevoie de autentificare în panoul de control.


Facilitățile sunt direcționate preponderent către utilizatorii care sunt la început de drum, însă datorită simplității și eficienței am observat o creștere în utilizare și de către persoanele cu experiență.

Statistici VPS

Pe lângă aspectele introduse în cadrul pachetelor partajate, serverele virtuale private primesc în plus posibilitatea monitorizării solicitării serverului din interfața de client Hostico, astfel având un spectru mai clar asupra consumului și posibila optimizare a resurselor.

Actualizare ofertă VPS

Datorită cererii tot mai scăzute din ultimii ani a serverelor virtuale private pe mediul de stocare Hard Disk (HDD) și avantajele tehnologice ale stocării Solid-State Drive (SSD), începând cu data de 11/10/2021 nu vom mai comercializa în oferta de pe website pachete de tip VPS cu stocare HDD.

Clienții care dețin deja acest tip de pachet vor fi înștiințați prin intermediului unui e-mail pe adresa aferentă contului de client, cu opțiunile disponibile.

blog

Ultimele noutăți Hostico
Ore de asistență & Actualizări cPanel & Plesk
Ore de asistență & Actualizări cPanel & Plesk

Sistem de asistență în cadrul contului Hostico

Aflați toate informațiile cu privire la noul sistem de asistență clienți, tranziția către modulul de plată carduri BT, precum și actualizările de preț cPanel & Plesk

Divizare Facturi & Reînnoirea în masă
Divizare Facturi & Reînnoirea în masă

Funcționalități client Decembrie

Sfărșitul de an vine la Hostico cu noi elemente de funcționalitate introduse în contul de client

VPS KVM & Restructurări Servicii
VPS KVM & Restructurări Servicii

Actualizările Hostico pe luna Octombrie

Hostico aduce un nou serviciu de găzduire VPS pe tehnologia KVM

Izolare Subcontacte & Remote MySQL
Izolare Subcontacte & Remote MySQL

Funcționalități client Iulie

Dezvoltarea contului de client continuă, cu noul sistem flexibil de subcontacte și autentificarea prin Remote MySQL

Newsletter & Comasare facturi
Newsletter & Comasare facturi

Elemente de administrare cont

Noile elemente de administrare ale contului de client au fost implementate pe platforma Hostico

Servicii & Funcționalități
Servicii & Funcționalități

Plată recurentă și actualizare web hosting

Află totul despre noutătile implementate în cadrul pachetelor de găzduire web, și funcționalitățile aduse contului de client Hostico

SitePad & Update
SitePad & Update

SitePad și noi funcționalități

Vezi noile funcționalități disponibile, noul sitebuilder SitePad, posibilitatea de modificare a perioadei de facturare și transferul serviciilor între clienți

xCMS & Pago
xCMS & Pago

xCMS hosting și plata prin Pago

Află totul despre soluțiile xCMS web hosting, implementarea serviciului de plată Pago și noua aplicație de asistență online lansată de Hostico