Termenii și condițiile programului de afiliere Hostico

Termeni Afiliere

 

trebuiesc îndeplinite pentru a deveni afiliat Hostico.

Conținut

I. Condiții de utilizare
II. Comisioane
III. Plăți și Facturare
IV. Utilizarea Serviciilor
V. Confidențialitatea și securitatea datelor
VI. Răspundere limitată
VII. Termeni Generali

I. Condiții de utilizare

Art. 1

Acest document conține termenii și condițiile serviciilor de parteneriat oferite de S.C. Awesome Projects S.R.L. prin intermediul Hostico (hostico.ro). Site-urile, serviciile și conținutul hostico.ro vă sunt oferite de S.C. Awesome Projects S.R.L. Cod Fiscal (CUI): RO 13163913 Nr.Înregistrare: J24/421/30.06.2000 Sediu Operațional: Gheorghe Şincai nr. 26 , Etaj 2, Sighetu Marmației, Maramureș, ROMÂNIA. Prezentul document definește cadrul în care Hostico este de acord să furnizeze produse și servicii clienților și utilizatorilor săi prin intermediul acestui site. Utilizarea serviciilor Hostico presupune acceptarea și conformarea la acest document.

II. Comisioane

Art. 2

Comisionul se aplică doar după înregistrarea de către hostico.ro a unei plăți valide pentru serviciile/produsele la care se oferă comision de vânzare.
Comisionul este înregistrat și oferit o singură dată pentru plata comenzilor noi plasate de către client. Acesta nu este recurent și nu va oferit pentru următoarele plăți efectuate pentru aceleași servicii.
Comisionul nu se aplică în cazul comenziilor efectuate de către afiliat pe propriul cont de client.

Comisionul poate fi retras:

  • în cazul în care plata va fi modificată ulterior
  • în cazul în care clientul cere returnarea sumelor alocate conform 'Garanției de 30 zile de returnare a banilor'
  • în cazul în care plata nu este înregistrată corect comisionul nu va fi alocat


Comisionul poate fi modificat:

  • în cazul în care clientul optează pentru activarea unui cupon de reducere/promoțional
  • în cazul în care clientul optează pentru activarea unuia dintre programele Hostico
 
Art. 2.1

Bonus inițial 10.00€.
În momentul înscrierii în sistemul de afiliere vă este alocată suma de 10.00€.
Această sumă este oferită o singură dată per client.
Această sumă nu poate fi folosită de sine stătătoare ci doar în componența sumei minime de retragere.

III. Plăți și Facturare

Art. 3

SC Awesome Projects SRL își rezervă dreptul să refuze orice plată în cazul în care există suspiciuni de activități ilegale ale partenerului. Activitățile ilegale includ, dar nu sunt limitate la: SPAM (mesaje email nesolicitate), publicitate ilegală, înșelătorie, promisiuni mincinoase etc. În cazul în care se aduc atingeri directe sau indirecte imaginii hostico.ro, contul partenerului va fi închis fără nici o notificare prealabilă și fără efectuarea altor plăți, urmând ca recuperarea daunelor să fie făcută în justiție.

Se va încheia un contract de publicitate în care clientul va fi prestator de servicii prin internet, respectiv veți face publicitate produselor S.C. Awesome Projects S.R.L. în mediul online, trimițând potențialii cumpărători pe site-ul hostico.ro pentru achiziționarea produselor/serviciilor la care se oferă comisioane.

În conformitate cu legislația fiscală în vigoare, veniturile obținute de client vor trebui impozitate. Această impozitare se face diferențiat pentru persoane fizice și juridice astfel:

Art. 3.1

Plata către persoane fizice.
Pe veniturile obținute din contractul de prestări servicii încheiat cu S.C. Awesome Projects S.R.L. se vor reține următoarele procente:

  • 10% impozitul pe venit conform contractului încheiat în baza Codului Civil
 

Această sumă va fi reținută și achitată de către S.C. Awesome Projects S.R.L. la bugetul de stat până pe 25 a lunii, pentru luna anterioară plății venitului. Suma rămasă după impozitarea veniturilor obținute va fi virată în contul solicitantului, în termen de 20 zile de la semnarea contractului.
Actul necesar pentru încheierea unui contract de prestări este reprezentat de cartea de identitate.

Art. 3.2

Plata către persoane juridice și persoane fizice autorizate.
Pe baza contractului civil de prestări servicii, societatea pe care o reprezentați va emite factura fiscală pentru veniturile obținute + TVA în cazul în care societatea este plătitoare de TVA, menționând pe factură numărul și data contractului. Termenul de plată este de 20 zile de la data emiterii facturii.

Art. 3.3

Plățile vor fi realizate pentru un câștig de minim 50.00€ și maxim 1000.00€ pe bază de contract prin transfer bancar. Retragerea este limitată la 1000.00€ pe parcursul unei luni.

Art. 3.4

Sumele câștigate pot fi folosite atât de persoane fizice cât și juridice pentru achiziționarea sau reînnoirea de produse/servicii oferite de Hostico. În această privință nu este nevoie de atingerea sumei de 50.00€ necesară retragerii, fiind posibilă oricând folosirea sumei câștigate în cazul în care acoperă costurile produselor/serviciilor dorite. Bonusul de 10.00€ oferit la înscriere poate fi folosit în acest sens doar în cazul în care se atinge suma de 50.00€.

Art. 3.5

Cumularea sumelor câștigate prin intermediul mai multor conturi de afiliere, indiferent dacă acestea sunt deținute de una sau mai multe persoane fizice sau juridice nu este posibilă.

IV. Utilizarea Serviciilor

Art. 4

Serviciile oferite de Hostico vor fi utilizate numai în scopuri legale. Orice activități ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise. În cazurile de suspiciuni asupra unui partener contul va fi închis imediat, fără nici o notificare prealabilă și fără efectuarea plăților. Este interzisă afișarea materialelor hostico.ro și S.C. Awesome Projects S.R.L. pe site-uri cu conținut ilegal. Site-uri care afișează materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:
Încălcarea unui drept de autor, materiale protejate de marcă, amenințări, abuz, hărțuire, conținut pentru adulți, pornografie, conținut sexual sau obscen, activități ilegale, hacking, cracking, warez.

Art. 4.1

Trimiterea de mesaje e-mail cu caracter publicitar de promovare a serviciilor oferite de hostico.ro este strict interzisă. Dacă suspiciunea de SPAM se dovedește a fi reală, conturile membrilor care încalcă această regulă, vor fi închise imediat, fără nici o notificare și fără efectuarea plăților.

Art. 4.2

Pot utiliza serviciul și pot deveni afiliați, următoarele categorii de persoane:

  • persoană fizică (neautorizată) cu vârsta peste 18 ani
  • persoană fizică autorizată (PFA) cu obiect de activitate marketing și / sau publicitate
  • persoană juridică cu obiect de activitate marketing și / sau publicitate


Persoanele fizice neautorizate care obțin frecvent (2-3 ori/an) câștiguri prin prestarea serviciilor de marketing au obligația de a se autoriza, conform dispozițiilor legale privitoare la activitățile dependente. Hostico își rezervă dreptul de a condițona în orice moment continuarea colaborării cu acești afiliați de autorizarea pentru prestarea serviciilor de marketing.

 

Art. 4.3

Deschiderea a multiple conturi de afiliere de către un singur deținător cu intenția de folosire a acestor conturi pentru plasări de comenzi încrucișate în vederea obținerii unor câștiguri din afiliere este interzisă.
Conturile de afiliere identificate a fi implicate în acțiuni de acest gen vor fi închise iar câștigurile obținute de acestea eliminate.

V. Confidențialitatea și securitatea datelor

Art. 5

Procesarea datelor personale se va realiza în concordanță cu Politica de Confidențialitate respectiv Acordul de Procesare a Datelor

Art. 5.1

Clientul este responsabil pentru menținerea în condiții de securitate a numelui de utilizator, parolelor și a altor informații sensibile. Dacă există orice dubiu în acest sens, clientul trebuie să modifice sau să solicite modificarea datelor de autentificare contactând echipa de asistență.

VI. Răspundere limitată

Art. 6

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze și să ne considere nevinovați în legătură cu orice pretenții, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizării serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

VII. Termeni Generali

Art. 7

Suntem unicii în masură să judecăm ce anume reprezintă o încălcare a termenilor și condițiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii și condițiile de mai sus, constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului de afiliat.

Art. 7.1

Aceste condiții pot fi modificate de către S.C. Awesome Projects S.R.L. la anumite intervale, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor sau o acceptare prealabilă de către aceștia. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.

Ultima actualizare : 21.12.2022