CloudFlare CDN

Am introdus un nou sistem Cloud Flare de protecţie şi accelerare pentru toate conturile de găzduire web. Află detalii şi modul de activare a sistemului.

CloudFlare CDN

CloudFlare - CDN Global Network

CloudFlare este un sistem de protecţie şi accelerare a website-ului dumneavoastră oferit gratuit din cPanel. Odată inclus în reţeaua CloudFlare, traficul site-ului este rutat prin nodurile din reţeaua globală. Prin această rutare se efectuează operaţiuni ce duc la o încărcare mai rapidă a website-ului precum şi protecţia acestuia împotriva mai multor tipuri de atacuri.


cloudflare cdn

Vă prezentăm în continuare cinci motive pentru care să activaţi CloudFlare:

CloudFlare CDN

Distribuie conţinutul paginii dumneavoastră web pe mai multe reţele din lume astfel încât în funcţie de locaţia vizitatorului, conţinutul va fi încărcat automat din locaţia cea mai apropiată pentru o experienţă de navigare mai rapidă.

CloudFlare Optimizer

Diferite metode de optimizare aplicate conţinutului web, metode activate de dumneavoastră în funcţie de nevoile existente.

CloudFlare Security

Sisteme de protecţie împotriva spam-urilor şi diferitelor atacuri asupra website-urilor (Adresa IP reală a website-ului dumneavoastră este mascată).

CloudFlare Analytics

Aplicaţii de analizare a traficului/vizitatorilor pentru website-ul activat în reţeaua CloudFlare.

CloudFlare Apps

Aplicaţiile precum Google Analytics, Typekit, VigLing sunt puse la dispoziţie de către CloudFlare.

Pentru o detaliere completă a acestor funcţionalităţi vă rugăm accesaţi site-ul CloudFlare.

Activarea şi dezactivarea aplicaţiei se face din panoul de control cPanel accesând butonul CloudFlare:


cloudflare
Domenii Găzduire Web Servere VPS Certificate SSL Apps Afiliere Backup CloudFlare CloudLinux SEO Tools Secured SiteBuilder Softaculous Transfer Domenii xCMS
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează şi procesează cookie-uri pentru funcţionalitate, securitate, analiză trafic şi îmbunătăţirea uzabilităţii portalului.

detalii cookie