CloudLinux Kernel

Tehnologia CloudLinux oferă control deplin asupra resurselor precum CPU, I/O, RAM, Procese, totodată permițând blocarea abuzurilor în timp real și oferind stabilitate și securitate sporită.

CloudLinux Kernel

Tehnologia CloudLinux

CloudLinux este un sistem de operare special conceput pentru industria de web hosting. Tehnologia CloudLinux se bazează pe module de kernel ce au sarcina de a izola și restricționa resursele fiecărui cont de găzduire, astfel împiedicând suprasolicitarea serverelor în cazul atacurilor ce survin asupra site-urilor găzduite.

Site-urile găzduite pe servere comune împart între ele resursele RAM, CPU, I/O alocate serverului. În cazul în care unul din aceste site-uri conțin aplicații neoptimizate sau în cazul unui atac asupra site-ului web, acest cont poate să genereze un consum ridicat de resurse, totodată afectând restul utilizatorilor găzduiți pe acest sistem. CloudLinux împiedică aceste tipuri de abuzuri identificând utilizatorii problematici și limitând nivelul de resurse alocat utilizatorului respectiv, astfel încât restul conturilor găzduite să nu fie afectate. Această limitare impusă, atât la nivel de kernel cât și la nivel de soft, are ca rezultat un server mai stabil și mai eficient.

Avantajele CloudLinux

  • Izolarea conturilor de găzduire web
  • Distribuie resursele serverului în mod egal pentru conturi
  • Protecție împotriva abuzului de resurse
  • Asigură un nivel de protecție și securitate superioară
  • Obținerea unui server mai stabil și mai eficient
Cloud Linux Chart
Domenii Găzduire Web Servere VPS Certificate SSL Apps Afiliere Backup CloudFlare CloudLinux SEO Tools Secured SiteBuilder Softaculous Transfer Domenii xCMS Whois
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie