Contact Data Center Feedback Noutăți De ce Hostico
Contact

Contact

Află datele de contact Hostico, numere de telefon, adrese de e-mail, informațiile bancare, date de identificare Awesome Projects SRL, locația centrului de date și a sediului social.

Citește

Data Center

Descriere detaliată a centrului de date GTS Telecom București, România. Data center certificat ISO 9001 și multiple conexiuni prin fibră optică cu lățime de bandă de 15Gbit/sec.

Citește
Data Center
Păreri Hostico

Păreri Hostico

Descoperă părerile și feedback-ul partenerilor noștri, sau exprimă-ți și tu părerea despre timpul de răspuns, calitatea, performanța, disponibilitatea și asistența tehnică oferită de Hostico.

Citește

Noutăți / Promoții

Promoții

Află ultimele noutăți aduse de Hostico! Servicii și aplicații inovative, promoții înregistrări domenii și găzduire web, sfaturi pentru securitate sporită și optimizare aplicații.

Citește
<h1 class='start'>Noutăți <span class='slim'> / Promoții</span></h1><span>Promoții</span>
De ce Hostico

De ce Hostico

Citește principalele zece motive pentru care să alegi Hostico ca furnizor principal de găzduire web, înregistrare domenii, servere dedicate sau VPS și servicii IT adiacente.

Citește
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie