Află totul despre noul serviciu suplimentar SEO și filtru de e-mail SpamExperts

 
Hostico implementează serviciile SEO Hosting și SpamExperts ca opțiune pentru planurile de web hosting Start, Business și Reseller.HosticoblogPublicat la 20/03/2020 de Mark Dohi
Opțiune suplimentară SEO & SpamExperts

SEO Hosting


Opțiunile create pentru pachetele de găzduire SEO, existente până acum doar în cadrul pachetelor de găzduire cu aceeași denumire sunt de acum disponibile pentru toate pachetele de găzduire partajată Hostico.
S-a decis transformarea caracteristicilor acestor pachete în opțiune suplimentară pentru toate pachetele de găzduire partajată Hostico în vederea facilitării activării acestor caracteristici pentru o categorie mai mare de clienți/pachete.
Varianta disponibilă inițial, mai exact achiziționarea unui pachet de găzduire SEO pentru obținerea acestor caracteristici e posibil să fi creat confuzie în alegerea pachetului de găzduire.


Această opțiune aduce în plus pachetului de găzduire următoarele:

  • nameservere personalizate (ns1 și ns2. domeniu)
  • activarea modulului Google PageSpeed pentru optimizarea automată a site-ului conform standardelor Google


SpamExperts

Clienții care doresc o soluție profesională privind filtrarea mesajelor de tip SPAM au de acum posibilitatea activării unui serviciu suplimentar, profesional în această privință.
SpamExperts realizează servicii și filtre antispam din 2005, dezvoltând arhitecturi complexe autodidactice în vederea recunoașterii și filtrării mesajelor de tip SPAM și în același timp menținerea la un nivel cât mai scăzut a detectărilor eronate.
În cadrul furnizorilor de servicii de găzduire web este una dintre soluțiile cele mai cunoscute și răspândite.
Serviciul poate fi administrat printr-un panou special din care pot fi realizate mai multe operațiuni, cum ar fi:

  • vizualizarea/modificarea măsurilor de protecție (whitelist/blacklist/setări filtre)
  • restricții pe baza dimensiunii atașamentelor/extensiilor atașamentelor
  • generarea unor rapoarte de activitate

Ca protecție suplimentară în cazul în care există erori la serverul de mail final, SpamExperts va păstra o copie a mesajelor trimise până ce serverul de mail destinație este funcțional și le poate accepta spre livrare.

Reseller Hosting

Numărul conturilor de găzduire care puteau fi adăugate respectiv create prin achiziționarea unui pachet de reseller Hostico era până recent nelimitată, singura limitare a acestor pachete fiind cea a spațiului achiziționat/alocat.

Prin modificările structurale și tarifare survenite asupra licențelor cPanel în cursul anului trecut, modificări prezentate în articolul licențe cpanel, plesk, virtualmin, s-a trecut la taxarea fiecărui cont de găzduire de sine stătător existent pe server.
Prin urmare suntem nevoiți la rândul nostru să limităm numărul conturilor de găzduire care pot fi create în mod gratuit în cadrul pachetelor Reseller.
Astfel, pachetele de găzduire Reseller vor avea de acum incluse un număr de 10 conturi de găzduire care pot fi create în mod gratuit, incluzând contul de reseller propriu zis.
Clienții care doresc adăugarea/crearea unui număr mai mare de 10 conturi au posibilitatea achiziționării unor sloturi suplimentare.
Sloturile disponibile în momentul de față sunt:

Număr Total Conturi
Tarif
15 Conturi
€1EURO
25 Conturi
€3EURO
50 Conturi
€8EURO

blog

Ultimele noutăți Hostico
Newsletter & Comasare facturi
Newsletter & Comasare facturi

Elemente de administrare cont

Noile elemente de administrare ale contului de client au fost implementate pe platforma Hostico

Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS
Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS

Actualizare website & servicii VPS

Venim în întâmpinarea utilizatorilor cu o nouă versiune îmbunătățită a site-ului și noutăți cu privire la serviciile VPS

Servicii & Funcționalități
Servicii & Funcționalități

Plată recurentă și actualizare web hosting

Află totul despre noutătile implementate în cadrul pachetelor de găzduire web, și funcționalitățile aduse contului de client Hostico

SitePad & Update
SitePad & Update

SitePad și noi funcționalități

Vezi noile funcționalități disponibile, noul sitebuilder SitePad, posibilitatea de modificare a perioadei de facturare și transferul serviciilor între clienți

xCMS & Pago
xCMS & Pago

xCMS hosting și plata prin Pago

Află totul despre soluțiile xCMS web hosting, implementarea serviciului de plată Pago și noua aplicație de asistență online lansată de Hostico

DNSrite
DNSrite

Serviciu de interogare DNS

Află totul despre noul sistem de interogare a zonei DNS conceput de Hostico: DNSrite.com

cPanel, Plesk...
cPanel, Plesk...

cPanel, Plesk...

Află detalii despre ultimele modificări asupra licențelor cPanel, Plesk, Virtualmin

Transfer Site
Transfer Site

Program de transfer Website

Află totul despre noul program Hostico: Transfer Site.