Află totul despre soluțiile xCMS web hosting și serviciul Pago

 
Află totul despre soluțiile xCMS web hosting, implementarea serviciului de plată Pago și noua aplicație de asistență online lansată de HosticoHosticoblogPublicat la 16/04/2020 de Andrea Zemba
xCMS & Pago

xCMS Hosting - găzduire administrată

Ca furnizor de servicii de hosting, responsabilitatea Hostico este aceea de a menține serviciile oferite (web,mail,ftp,dns,etc) în stare de funcționare. De multe ori însă, datorită nevoilor și solicitărilor clienților, implicarea noastră trece de aceste limite și presupune atât efectuarea unor configurări ( instalări / dezinstalări / actualizări ) la nivel de aplicație web utilizată de client cât și oferirea de diverse sugestii sau sfaturi privind utilizarea, configurarea, optimizarea și securizarea diverselor aplicații.

Datorită acestei interacțiuni zilnice pe care o avem cu clienții și implicit cu aplicațiile acestora, am constatat că o mare parte din ele nu sunt deloc optimizate/securizate , acestea fiind de fapt principalele puncte de discuție avute cu proprietarii respectiv utilizatorii aplicațiilor/website-urilor. Din aceste interacțiuni am constatat existența unei nevoi pentru un serviciu care să vină în completarea celor de găzduire și care să se adreseze în mod direct nevoilor de administrare ale clienţilor.

Prin urmare, am decis lansarea unui serviciu adițional celui de găzduire care să vină în întampinarea acestei nevoi și să preia sarcina administrării,securizării şi optimizării aplicației clientului.
Astfel, clienții care nu au timpul sau cunoștințele necesare administrării aplicației vor putea apela la serviciile noastre pentru menținerea în stare bună de functionare a aplicației/website-ului.

Așadar, începând de azi serviciul xCMS va fi disponibil tuturor clienților Hostico sub forma unei opțiuni suplimentare care poate fi adăugată pachetului de găzduire deţinut sau celui care urmează să fie comandat.

Serviciul este disponibil momentan doar pentru aplicațiile WordPress, Woocommerce, Prestashop, OpenCart, Magento, Joomla,Virtuemart și Drupal dar lista e posibil să sufere modificări pe viitor în funcție de nivelul solicitărilor pentru o aplicație sau alta.

Tarif serviciu

Serviciul de administrare are o taxă inițială de preluare website care va implica o analiză asupra aspectelor de integritate, securitate și optimizare ale site-ului/aplicaţiei. Ulterior analizei, vor fi implementate măsurile necesare pentru securizarea respectiv optimizarea aplicaţiei/site-ului. Pentru menţinerea site-ului în parametrii optimi se va achita o taxă de administrare lunară.

În cazul unui site foarte puternic infectat e posibil ca pentru dezinfectare să fie necesară achitarea unei taxe suplimentare de curăţare de până în 100.00€.
Taxa de instalare este de sine stătătoare şi nu include costul abonamentului primei luni.

Instalare / Preluare
Abonament Lunar
200.00€
25.00€


Orar funcţionare

Deşi oferit ca serviciu adiţional , acesta va funcţiona momentan cu program redus de la 08:00 - 16:00 de luni până vineri. Orarul va suferi modificări în funcţie de nivelul solicitărilor pentru serviciu.

Pentru a delimita schimbul de date privind acest serviciu , începând de azi un nou departament este disponibil şi anume xCMS .
Acest departament este momentan disponibil doar telefonic şi pe mail la xcms@hostico.ro.
În funcţie de nivelul solicitărilor e posibil ca pe viitor să fie implementat şi ca opţiune pentru sistemul de asistență prin chat.

Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite în cadrul găzduirii administrate și condițiile în care acestea sunt oferite puteți accesa xCMS respectiv termeni xCMS.

Tarifele prezentate nu includ TVA şi se facturează în RON la cursul BNR din data facturării.


Pago

La Hostico încercăm mereu să implementăm servicii sau funcţionalităţi care să vină în sprijinul clienţilor. Pe acelaşi principiu am decis să implementăm şi serviciul oferit de Pago pentru achitarea facturilor.
Conectarea la contul Hostico prin Pago se realizează prin introducerea ID-ului unic de client. Acest ID este disponibil în contul de client Hostico, la secţiunea care cuprinde datele personale precum şi pe facturile emise.
Astfel, clienţii care au cont Pago pot de azi să achite şi facturile Hostico prin intermediul acestora.

Asistenţă Online

Nefiind mulţumiţi de aplicaţia folosită pentru suportul online Hostico, am decis să dezvoltăm propria aplicaţie de asistenţă, aplicaţie deja implementată.
Aceasta este creată pentru a se axa pe nevoile curente şi fiind un proiect de-al casei, se vor putea adăuga oricând funcţionalităţi noi pentru îmbunătăţirea asistenţei oferite.
Printre beneficiile implementării noii aplicaţii se numără: un timp mai scăzut de încărcare a site-ului, operativitate mai mare în preluarea chat-urilor şi posibilitatea încărcării fişierelor atât din partea clientului cât şi din partea operatorilor Hostico.

Departamente

În urma unei analize interne privind atât facilitarea contactării noastre din punct de vedere al clientului cât şi o mai bună organizare a sarcinilor, s-a decis comasarea departamentului Informaţii cu cel Comercial.
Un număr scăzut de opţiuni va facilita alegerea clientului, mărind viteza cu care acesta poate intra în contact cu noi.
Intern, solicitările pentru ambele departament erau preluate de acelaşi departament şi anume cel Comercial astfel că această comasare evidenţiază mai bine organizarea internă Hostico.

Opţiunile pentru contactarea echipei Hostico sunt de azi următoarele :

Departament
Adresa eMail
Descriere
Comercial
informaţii produse, plăţi, afiliere, ş.a.m.d.
Tehnic
asistenţă tehnică privind serviciile Hostico
xCMS
asistenţă CMS-uri administrate de Hostico

blog

Ultimele noutăți Hostico
Izolare Subcontacte & Remote MySQL
Izolare Subcontacte & Remote MySQL

Funcționalități client Iulie

Dezvoltarea contului de client continuă, cu noul sistem flexibil de subcontacte și autentificarea prin Remote MySQL

Newsletter & Comasare facturi
Newsletter & Comasare facturi

Elemente de administrare cont

Noile elemente de administrare ale contului de client au fost implementate pe platforma Hostico

Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS
Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS

Actualizare website & servicii VPS

Venim în întâmpinarea utilizatorilor cu o nouă versiune îmbunătațită a site-ului și noutăți cu privire la serviciile VPS

Servicii & Funcționalități
Servicii & Funcționalități

Plată recurentă și actualizare web hosting

Află totul despre noutătile implementate în cadrul pachetelor de găzduire web, și funcționalitățile aduse contului de client Hostico

SitePad & Update
SitePad & Update

SitePad și noi funcționalități

Vezi noile funcționalități disponibile, noul sitebuilder SitePad, posibilitatea de modificare a perioadei de facturare și transferul serviciilor între clienți

Opțiune suplimentară SEO & SpamExperts
Opțiune suplimentară SEO & SpamExperts

Serviciu SEO & SpamExperts

Hostico implementează serviciile SEO Hosting și SpamExperts ca opțiune pentru planurile de web hosting Start, Business și Reseller.

DNSrite
DNSrite

Serviciu de interogare DNS

Află totul despre noul sistem de interogare a zonei DNS conceput de Hostico: DNSrite.com

cPanel, Plesk...
cPanel, Plesk...

cPanel, Plesk...

Află detalii despre ultimele modificări asupra licențelor cPanel, Plesk, Virtualmin