Noile elemente ale contului de client dezvoltate de echipa Hostico

 
Sfărșitul de an vine la Hostico cu noi elemente de funcționalitate introduse în contul de clientHosticoblogPublicat la 20/12/2022 de Mark Dohi
Divizare Facturi & Reînnoirea în masă

Anul 2022 a fost unul productiv pentru Hostico, reușind să ne concentrăm eforturile asupra dezvoltării semnificative a contului de client pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai eficientă. Pe lângă contul de client, am lansat în luna octombrie un nou serviciu de găzduire VPS KVM, care a avut un succes peste așteptările noastre inițiale.

Vrem să vă mulțumim pentru sprijinul continuu și pentru faptul că ați ales să fiți alături de noi încă un an. Ne dorim să fim un partener de încredere și să vă ajutăm să atingeți obiectivele prin oferirea de soluții adaptate nevoilor proprii.
În cele ce urmează, vă invităm să parcurgeți noile actualizări implementate în cadrul Hostico:

Separarea serviciilor

Vor exista situații în care multiple servicii sunt inserate pe o singură factură proformă datorită scadenței identice sau faptului că au fost achiziționate simultan în trecut. Până în prezent, separarea elementelor era posibilă doar printr-o solicitare înaintată echipei de suport Hostico, însă de acum acest proces este disponibil și în interfața de client.

Separarea elementelor din factura

Procedura este utilă atunci când o singură factură include mai multe produse sau servicii care trebuie plătite de către diferite companii sau persoane fizice și se dorește defalcarea acestora. Atunci când o factură este împărțită, datele de facturare ale proformelor generate vor fi setate automat pe cele aferente contului de client, sumele având aceleași valori ca în factura originală.

Mai multe informații legate de separarea serviciilor precum și procedura de divizare găsiți în articolele: "Ce înseamnă separarea serviciilor de pe o factură?" și "Separarea serviciilor de pe o factură".

Reînnoire în masă (Bulk Renew)

Administrarea domeniilor a devenit mai ușoară ca niciodată, cu noua funcție de reînnoire în masă. Toate domeniile din cont pot fi reînnoite prin simpla apăsare a unui buton, iar pentru situațiile în care avem nevoie să alegem ce domenii reînnoim simultan, am pus la dispoziție reînnoirea selectivă în masă.

Optiuni reinnoire domenii

Atunci când domeniile sunt reînnoite în masă, va fi emisă o singură factură proformă în contul clientului, care va conține fiecare domeniu taxat cu suma aferentă extensiei pentru perioada de facturare stabilită.
Dacă un domeniu utilizează datele de facturare implicite ale unui subcontact, emiterea facturii de prelungire a domeniilor se va realiza automat pe subcontactul respectiv, iar restul domeniilor care servesc alte date, vor avea facturi proforme generate separat.

Pentru detalii suplimentare, recomandăm consultarea paginilor: "Ce înseamnă reînnoirea în masă (Bulk renew) a domeniilor?" și "Reînnoirea în masă a domeniilor (Bulk renew)".

Actualizări Domenii

Vă aducem la cunoștință faptul că următoarele tarife de domenii au fost modificate:

Extensie
Tarif Actual
Tarif Nou
.ae
24.99 €
34.99 €
.biz
13.99 €
16.99 €
.business
7.99 €
9.99 €
.co
23.99 €
26.99 €
.dentist
35.99 €
39.99 €
.digital
22.99 €
26.99 €
.hr
149.99 €
270.99 €
.live
18.99 €
22.99 €
.name
12.99 €
23.99 €
.no
23.99 €
28.99 €
.restaurant
37.99 €
43.99 €
.autos
69.99 €
16.99 €
.cloud
78.99 €
21.99 €
.homes
54.99 €
14.99 €

*Tarifele din tabel nu conțin TVA-ul aferent de 19%

Modificările vin ca răspuns la ajustările de preț realizate de către furnizorul de domenii cu care colaborăm, acestea fiind aplicate la toate procedurile posibile în cadrul unui nume de domeniu (înregistrare/reînnoire/transfer).

Modificări Afiliere

Sistemul de afiliere a reprezentat încă de la început o metodă prin care clienții pot să realizeze venituri promovând serviciile Hostico prin website-urile proprii sau prin intermediul altor canale de marketing.
Datorită creșterii accelerate a numărului de participanți precum și a cuantumului retras per utilizator, am decis mărirea valorii nominale unice de retragere de la 500 EURO/contract de prestare servicii la 1000 EURO.
Acest lucru va duce la o fluidizare a procesului de retragere, prin reducerea numărului de solicitări realizate într-un an.

Echipa Hostico vă urează Sărbători Fericite și un an 2023 cât mai prosper!

blog

Ultimele noutăți Hostico
Actualizări tarifare licențe & domenii
Actualizări tarifare licențe & domenii

Modificări de preț cPanel, Plesk & Domenii

Aflați toate informațiile cu privire la noile tarife in cadrul licențelor cPanel & Plesk, precum și noile prețuri în cadrul extensiilor de domenii

Ore de asistență & Actualizări cPanel & Plesk
Ore de asistență & Actualizări cPanel & Plesk

Sistem de asistență în cadrul contului Hostico

Aflați toate informațiile cu privire la noul sistem de asistență clienți, tranziția către modulul de plată carduri BT, precum și actualizările de preț cPanel & Plesk

VPS KVM & Restructurări Servicii
VPS KVM & Restructurări Servicii

Actualizările Hostico pe luna Octombrie

Hostico aduce un nou serviciu de găzduire VPS pe tehnologia KVM

Izolare Subcontacte & Remote MySQL
Izolare Subcontacte & Remote MySQL

Funcționalități client Iulie

Dezvoltarea contului de client continuă, cu noul sistem flexibil de subcontacte și autentificarea prin Remote MySQL

Newsletter & Comasare facturi
Newsletter & Comasare facturi

Elemente de administrare cont

Noile elemente de administrare ale contului de client au fost implementate pe platforma Hostico

Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS
Hostico 5.0 & Actualizare pachete VPS

Actualizare website & servicii VPS

Venim în întâmpinarea utilizatorilor cu o nouă versiune îmbunătățită a site-ului și noutăți cu privire la serviciile VPS

Servicii & Funcționalități
Servicii & Funcționalități

Plată recurentă și actualizare web hosting

Află totul despre noutătile implementate în cadrul pachetelor de găzduire web, și funcționalitățile aduse contului de client Hostico

SitePad & Update
SitePad & Update

SitePad și noi funcționalități

Vezi noile funcționalități disponibile, noul sitebuilder SitePad, posibilitatea de modificare a perioadei de facturare și transferul serviciilor între clienți