🍁 Autumn Sale — Până la 70% reducere pentru hosting și domenii🍁 Autumn Sale — Până la 70%
Activează acum
Tutoriale • Commercial

Ștergerea Contului de Client.

Află cum să ștergi permanent contul de client Hostico prin pași simpli. Confirmarea ștergerii va elimina toate datele personale, fără posibilitate de recuperare.

1
Vizualizări 1830Actualizat 3 orePublicat la 10/08/2020de Mark D.

Introducere

Acest articol vă va ghida prin pașii necesari pentru ștergerea permanentă a unui cont de client Hostico.

Cerințe

Pași

  • Autentificați-vă în contul de client Hostico, apoi accesați secțiunea Edit Profile din partea stângă a paginii.

  • În partea de jos a secțiunii Profil, faceți clic pe opțiunea Ștergere cont.

Ștergere cont

  • Introduceți motivul pentru care doriți să ștergeți contul de client, apoi faceți clic pe butonul DA.

Confirmare ștergere

  • Veți primi un email de validare la adresa asociată contului de client. Deschideți emailul, verificați informațiile, și faceți clic pe linkul Confirmare Ștergere.
  • După confirmare, veți fi redirecționat către contul de client sau va fi necesar să vă autentificați din nou pentru a finaliza procedura.

Confirmare prin email

Notă

  • Procedura, odată finalizată, nu poate fi anulată sau inversată.
  • Toate datele personale, inclusiv dar fără a se limita la:
    • Facturile proforme și fiscale.
    • Mesajele de tip email.
    • Mesajele de tip tichete.
    • Convorbirile telefonice.
    • Sesiunile de chat.
    vor fi eliminate definitiv
  • Eventualele neînțelegeri apărute ulterior nu vor putea fi imputate Hostico.
  • Hostico nu poate fi tras la răspundere pentru eventuale pagube materiale sau morale rezultate în urma ștergerii contului.
  • Solicitările trimise de pe adrese de email sau numere de telefon care nu apar în cont nu vor putea fi procesate.
  • Documentele legale sau financiar-contabile aferente colaborării trebuie păstrate în format fizic timp de 10 ani, conform legislației în vigoare.
  • Procesarea ștergerii contului va avea loc în maximum 24 de ore de la finalizarea cererii.

Articole Similare

Vizualizări 1,830
Actualizat acum 3 ore

Află cum să ștergi permanent contul de client Hostico prin pași simpli. Confirmarea ștergerii va elimina toate datele personale, fără posibilitate de recuperare.

Vizualizări 524
Actualizat acum 1 an

Învață cum să ștergi o bază de date SQL în panoul Webuzo. Urmează pașii simpli pentru a gestiona și elimina baze de date eficient.

Vizualizări 1,499
Actualizat acum 2 ani

În acest articol vom prezenta pașii necesari pentru ștergerea unei zone DNS folosind funcția WHM Delete a DNS zone