0

Reînnoire domeniu

Publicat de Mark Dohi la 28/10/2017
În acest tutorial veți învăța să plasați comanda de reînnoire pentru un domeniu deja înregistrat la Hostico
Hostico Play

Introducere:

  •  În acest tutorial veți învăța să plasați comanda pentru reînnoirea unui domeniu din contul de client Hostico

Cerințe:

  • Un cont de client Hostico

Pași:

  • După autentificarea în contul de client aveți secțiunea Domenii -- >Reînnoire domenii

Reinnoire domeniu Cont Hostico

  • Vă apar domeniile pe care le dețineți la Hostico. Puteți vedea denumirea, starea, perioada rămasă activă şi costul reînnoirii.

Reinnoire domeniu si perioada

  • Pentru reînnoirea unui domeniu, se va bifa în fața domeniului căsuța respectivă, alegeți perioada pentru care doriți să plasaţi comanda de reînnoire. Dacă doriți să reînnoiţi mai multe domenii , bifați căsuțele aferente din fața domeniilor înainte de apăsarea butonului Comandă acum.

Bifam comanda de reinnoire

  • Prin apăsarea butonului Comandă acum -> comanda dumneavoastră a fost plasată și se emite automat proforma necesară efectuării plății reînnoirii domeniului/ domeniilor dorite. După recepționarea plății pentru această proformă domeniul/domeniile vor fi reînnoite urmând să primiţi pe mail notificarea cu noua perioadă de expirare a domeniului/ domeniilor.

 

Notă:

  • Aplicaţia de facturare va emite în mod automat o proformă pentru reînnoirea domeniului cu 2 săptămâni înainte de expirarea acestuia. Comanda de reînoire este necesară doar dacă doriţi să efectuaţi reînnoirea mai repede.
  • Reînnoirea de domeniu trebuie efectuată înainte de expirarea acestuia, deoarece după expirare la unele extensii de domenii se percepe o taxă de răscumpărare de către registrar.
!
În cazul în care după citirea şi parcurgerea paşiilor prezentaţi în articol nu reuşiţi să finalizaţi cu succes acţiunea descrisă, nu obţineţi rezultatul dorit ori în cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.
×
pixel