0

Adăugarea unui domeniu alias sau domeniu parcat

Publicat de Florin Petran la 2017-Jun-27
Adăugare domeniu alias sau parcat în cPanel
Hostico Play

Introducere 

În acest tutorial sunt explicați pașii necesari pentru adăugarea unui domeniu alias sau domeniu parcat. Aliasurile de domeniu fac site-ul Web disponibil de la un alt nume de domeniu. De exemplu, puteţi face ca www.hostico.net şi www.hostico.org să afişeze conţinut adresei www.hostico.ro.

Cerințe

  • Un cont de găzduire activ şi un domeniu valid .

Pași

  • Pentru a putea adăuga un domeniu alias sau un domeniu parcat  ne vom autentifica în contul cPanel și vom merge la secțiunea Domenii,

Sectiune domenii cPanel

  • Ulterior facem click pe butonul Aliasuri care ne va duce intr-o nouă pagină unde vom putea adăuga domeniul alias sau domeniul parcat dorit.

Creare domeniu alias

 

  • În câmpul domeniu vom adăuga numele domeniului alias sau parcat, în cazul nostru hostico.ro
  • Finalizarea acestei operațiuni se va realiza prin click pe butonul  "Adăugare Domeniu" , iar un mesaj de confirmare va apărea dacă adaugarea domeniului alias sau parcat a fost realizată cu succes. 
  • Pentru a șterge un domeniu alias sau parcat vom urmări secţiunea imediat următoare.

Eliminare domeniu alias

  • Vom putea șterge domeniul alias prin simpla apăsare pe butonul  "Eliminare" , iar sistemul ne va confirma ştergerea domeniului alias sau parcat.

 

 

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie