Noi îmbunătățiri ale serviciilor de găzduire

 
Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna august.HosticoblogPublicat la 10/08/2016 de Mark Dohi
SSL Gratuit V2

SSL Gratuit V2

Începând cu luna august 2016 toate pachetele de găzduire Hostico - Personal,Business,SEO,RS şi VPS vor avea certificat SSL gratuit inclus pentru toate domeniile şi subdomeniile găzduite pe aceste conturi. Această ofertă se aplică retroactiv astfel încat toate conturile de găzduire aflate pe serverele Hostico beneficiază deja de certificat SSL gratuit.


Certificatele SSL vor fi oferite indiferent de perioada de achiziţie a serviciilor de găzduire Hostico şi vor fi prelungite pe intreaga perioadă de valabilitate a acestora. Certificatele oferite sunt emise de Comodo şi au o valabilitate de 3 luni.
Comanda/instalarea şi reînnoirea acestor certificate va fi efectuată în mod automat pe serverele Hostico fără a fi nevoie de vreo intervenţie externă . Hostico se află din nou în prima linie când vine vorba de inovare, fiind primii care am oferit la scară largă servicii precum DNSSEC , IPv6 şi alte servicii de optimizare/securitate.


Certificatul SSL Comodo Positive, cu valabilitatea de un an oferit la plata anuală a pachetelor de găzduire Business,Seo,RS,VPS rămâne valabil şi va fi oferit pe lângă certificatul SSL Comodo gratuit.

Note :

1. Certificatele SSL pentru VPS-uri sunt oferite momentan doar pe VPS-urile cu cPanel
2. Certificatele SSL sunt disponibile momentan doar pe serverele cu Centos6 urmând ca serverele cu Centos5 să fie actualizate în cursul următoarelor luni la noua versiune a sistemului de operare

Multiple versiuni PHP

Datorită multitudinii de aplicaţii instalate pe serverele Hostico, fiecare cu propriile cerinţe de rulare, am decis să oferim mai multe versiuni PHP pentru configurarea acestora. Prin urmare puteţi alege de acum între versiunile PHP 5.5,5.6 şi 7.0 pentru fiecare domeniu /subdomeniu aflat pe serverele Hostico şi puteţi configura setările PHP în acelaşi mod pentru fiecare domeniu/subdomeniu prin intermediul plugin-urilor PHP Version şi PHP Settings, marca Hostico din interiorul cPanel.


Plugin-uri

Vă prezentăm şi câteva plugin-uri noi disponibile de acum în interfaţa cPanel :

  • 1. PHP Version - permite schimbarea versiunii PHP pe domeniile/subdomeniile aflate pe contul de găzduire
  • 2. PHP Slow Log - permite activarea şi urmărirea scripturilor PHP a căror executare durează mai mult de un anumit numar de secunde
  • 3. PHP Error Log - permite vizualizarea anumitor erori PHP

 

Resurse

O nouă mărire de resurse are loc, de această dată pentru memoria PHP. Mărirea se aplică pachetelor de găzduire Personal Mini, Midi , Maxi precum şi Seo Mini şi Midi a căror memorie PHP va fi mărită la 256MB. Valorile iniţiale ale pachetelor au fost de 128MB în cazul pachetelor Personal şi de 160MB respectiv 192MB în cazul pachetelor SEO.


Actualizări plugin-uri

Cu noile modificări aduse funcţionării PHP precum şi disponibilitatea alegerii unei anumite versiuni, următoarele plugin-uri cPanel au suferit mici modificări : OPcache - setările pot fi făcute de acum pentru fiecare domeniu/subdomeniu aflat pe contul de găzduire PHPSettings - setările pot fi făcute de acum pentru fiecare domeniu/subdomeniu aflat pe contul de găzduire

blog

Ultimele noutăți Hostico
Hosting Studenți
Hosting Studenți

Cupon promoțional Student

Citește despre reducerile oferite studențiilor.

Hosting Românesc
Hosting Românesc

Cupon promoțional Hosting Românesc

Citește despre beneficiile găzduirii în România.

Hosting Startup
Hosting Startup

Cupon promoțional Startup

Află modul în care Hostico sprijină antreprenorii.

Actualizare PHP
Actualizare PHP

Versiune noua PHP

Află ultimele modificări și îmbunătățiriaduse de echipa tehnică Hostico în luna iunie.

Modificare Pachete
Modificare Pachete

Actualizare ofertă de găzduire

Află detalii despre ultimele modificări asupra pachetelor de găzduire web Hostico.

SSL Gratuit
SSL Gratuit

Certificate SSL Gratuite

Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna aprilie.

Implementare IPv6
Implementare IPv6

IPv6 gratuit și centrală telefonică

Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna februarie.

Actualizare server Backup
Actualizare server Backup

Informații Backup

Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna decembrie.