Sistemul de protecție ArborNet Protector

 
Despre sistemul de protecție ArborNet Protector disponibil clienților Hostico, modul de mitigare a atacurilor și o descriere a atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial of Service-DDoS).HosticoblogPublicat la 10/02/2011 de Cristian Pop
Protecție DDoS

ArborNet Protector

Datorită localizării serverelor Hostico în unul din cele mai performante și profesioniste centre de date din lume și anume GTS Telecom, clienții Hostico de găzduire web beneficiază de echipamente de ultimă generație. Alte avantaje sunt localizarea centrului de date în București, Romania, și conexiunea directă cu restul centrelor de date GTS Telecom din întreaga lume.

Echipamentele de protecție nu sunt limitate la aplicații de server. Hostico beneficiază de echipamentele de protecție special concepute pentru mitigarea atacurilor de tip Distributed Denial of Service (DDoS). În ceea ce privește atacurile de tip DDoS, cea mai recentă soluție oferită în această privință sunt sistemele de protecție ArborNet, sisteme disponibile acum și clienților Hostico.

Despre DDoS

Atacul de tip DDoS este tentativa de a suprasolicita resursele sau rețeaua unui echipament cu scopul de a întrerupe comunicarea echipamentului cu utilizatorii acestuia.
Distributed Denial of Service (DDoS) reprezintă acțiunea simultană a mai multor sisteme externe de a trimite cereri ce necesită un raspuns exponențial din partea sistemului țintă, cauzând astfel imposibilitatea utilizării serviciilor oferite de sistemul țintă în parametrii ideali de către utilizatorii ei legitimi.

Inundarea sistemului țintă cu cereri provenite din multiple surse, conduce la suprasolicitarea serviciilor/rețelei și adesea la imposibilitatea de a face față acestora. Soluția oferită de ArborNet în acest caz este depistarea traficului nelegitim și mitigarea acestuia fără obstrucționarea traficului legitim. Sistemul Arbor are abilitatea de a identifica astfel de atacuri automat, în timp real, și de a le bloca asigurând continuitatea activităților fără întreruperi.
Sistemul Arbor Protector protejează împotriva mai multor tipuri de atacuri de la mari consumatoare de bandă asupra protocoalelor 'network layer', precum inundări TCP sau UDP, până la cele mai puțin consumatoare ce generează o suprasolicitare a resurselor alocate unui serviciu la nivel 'application layer', ex: HTTP, DNS, FTP sau VoIP.

blog

Ultimele noutăți Hostico
Promoțiile lunii octombrie
Promoțiile lunii octombrie

Cupoane promoționale octombrie

Vezi lista completă de cupoane promoționale disponibile in luna octombrie si reducerea oferită

Noile Resurse VPS/RS
Noile Resurse VPS/RS

Actualizare resurse

Vezi noile resurse alocate planurilor server VPS/Reseller Gazduire Web

Promoțiile lunii august
Promoțiile lunii august

Cupoane promoționale august

Vezi lista completă de cupoane promoționale disponibile in luna august si reducerea oferită

Promoții Domenii
Promoții Domenii

Cupoane promoționale domenii

Vezi lista completă de cupoane promoționale pentru înregistrare domenii, reducerea oferită și extensiile de domenii disponibile în promoția actuală.

Hostico Reproiectat
Hostico Reproiectat

Actualizare Website

Ne face plăcere să vă prezentăm noul site Hostico, varianta 5.0, îmbunătățirile aduse acestuia și îmbunătățirile aduse serviciilor de web hosting în ultima perioadă. Accesați acest articol pentru a ne spune părerea dumneavoastră.