Programul Hosting Românesc, încurajează migrarea site-urilor pe servere românești

 
Citește despre beneficiile găzduirii în România.HosticoblogPublicat la 06/09/2017 de Bogdan Jitaru
Hosting Românesc

Un număr mare de site-uri care au ca ţintă publicul din România sunt găzduite la furnizori externi pe servere aflate în afara ţării.
Proprietarii acestor site-uri au ales această variantă din cauza ofertelor externe mai generoase şi în unele cazuri probabil datorită profesionalismului ridicat oferit de furnizorii externi.
Programul "Site-uri româneşti pe Hosting românesc" doreşte să convingă proprietarii acestor site-uri să le aducă în România.
Industria web naţională a crescut considerabil atât cantitativ cât şi calitativ astfel încât pot fi găsite cu uşurinţă societăţi care oferă pachete generoase şi suport profesional la acelaşi nivel cu societăţile externe precum şi superior acestora.
Programul nostru este valabil pentru toate site-urile găzduite în afara ţării. Site-urilor respectiv activităţilor care au ca public ţintă România le recomandăm servicii de găzduire naţionale, servicii de găzduire oferite de Hostico.
Considerăm că profesionalismul practicat la Hostico poate rivaliza orice furnizor extern , dovadă fiind cele peste 200 de păreri pozitive la adresa serviciilor oferite , comentarii disponibile la secțiunea feedback.


Pentru a veni în sprijinul cliențiilor care doresc să migreze serviciile pe plan naţional, Hostico vine cu următoarele reduceri respectiv beneficii :


În cazul în care perioada de găzduire achitată la furnizorul extern nu a expirat, Hostico va compensa perioada rămasă achitată prin prelungirea perioadei de găzduire achiziţionate cu perioada de găzduire rămasă achitată la furnizorul extern în limita a 12 luni. Pentru pachetele de găzduire achiziţionate pe o perioadă de 3 sau 6 luni compensarea va fi oferită pentru jumătate din perioada rămasă achitată la furnizorul extern în limita a 6 luni. Pentru pachetele de găzduire achiziţionate pe minim 12 luni compensarea va fi oferită pentru toată perioada rămasă achitată la furnizorul extern în limita a 12 luni.


În cazul în care perioada de găzduire achitată la furnizorul extern a expirat/expiră in maxim o lună, în funcţie de perioada de găzduire aleasă la Hostico clienţii pot beneficia de 25% respectiv 50% reducere din valoarea pachetului de găzduire folosind codurile promoţionale aferente acestui program.


Cele două opţiuni nu pot fi folosite împreună. Se va acorda fie reducere la achiziţionarea pachetului de găzduire fie perioadă de compensare.

Beneficiile găzduirii site-ului în România :

 • localizarea IP-ului. Motoarele de căutare identifică locaţia IP-ului, observă că e în România iar acest lucru ajută la o mai bună poziţionare în cadrul acestora
 • timpul de răspuns scăzut. Fiind vorba de reţele naţionale atât pentru accesare cât şi pentru descărcare timpul de conectare respectiv obţinere răspuns de la serverul găzduit va fi mult mai mic faţă de un server aflat în afara ţării
 • asistenţă tehnică şi comercială oferită în limba română
 • posibilitatea decontării unor taxe respectiv impoziteHostico vede această relocalizare a site-urilor pe servere localizate în România ca o mişcare reciproc avantajoasă şi benefică nu doar pentru cei implicaţi în mod direct ci şi pentru industria web românească în general.

Condiţii

 • programul este disponibil tuturor site-urilor găzduite în afara României
 • factură pentru serviciul de găzduire achitat în afara ţării trimisă pe office@hostico.ro
 • pachetele de găzduire achiziţionate pe 3 sau 6 luni vor beneficia de 25% reducere iar cele achiziţionate pe minim 12 luni de 50% reducere
 • activitatea site-ului trebuie să se încadreze în Termenii şi Condițiile de utilizare Hostico
 • programul nu se aplică retroactiv
 • acest program nu poate fi corelat cu un alt program Hostico
 • reducerea se oferă doar la prima perioadă achiziţionată
 • reducerea se referă doar la pachetele de găzduire şi serverele private Hostico
 • serviciile/produsele oferite gratuit cu pachetul de găzduire achiziționat nu sunt afectate de acest program, excepție făcând pachetul Start
 • oferta nu poate fi folosită împreună cu alte cupoane de reducere oferite de Hostico sau de către partenerii săi
 • perioada maximă de aplicare a programului este echivalentă cu perioada maximă de achiziție disponibilă pe site a pachetului de găzduire aferent

În momentul efectuării comenzii pentru a beneficia de reducere vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@hostico.ro cu subiectul România, iar în e-mail să includeți numele domeniului ce urmează să fie găzduit.


Dacă doriți să beneficiați de compensarea perioadei achitate la furnizorul extern nu trebuie să folosiţi cupoanele ci vă rugăm ca imediat după finalizarea comenzii să trimiteți o copie a ultimei facturi achitate la furnizorul extern pe adresa office@hostico.ro cu subiectul "Hosting România" în vederea stabilirii validității comenzii dumneavoastră și calcularea perioadei compensatorii.


În cazul în care starea sau locaţia domeniului aferent găzduirii comandate nu poate fi determinată este posibil să fie solicitate documente adiţionale.

blog

Ultimele noutăți Hostico
Upgrade Hosting
Upgrade Hosting

Actualizări pachete de găzduire

Află totul despre upgrade-ul aplicat planuriilor de găzduire web și VPS Hostico.

Extensii Domenii
Extensii Domenii

Extensii de domenii noi.

Află totul despre noile extensii de domeniu si prețurile oferite de Hostico.

Protecția Datelor
Protecția Datelor

Protecția Datelor cu caracter personal

Află totul despre noua politică Hostico de protecție a datelor private.

Tutoriale Hostico
Tutoriale Hostico

Am lansat un nou sistem de tutoriale

Află totul despre noul sistem de tutoriale Hostico.

Hosting Studenți
Hosting Studenți

Cupon promoțional Student

Citește despre reducerile oferite studențiilor.

Hosting Startup
Hosting Startup

Cupon promoțional Startup

Află modul în care Hostico sprijină antreprenorii.

Actualizare PHP
Actualizare PHP

Versiune noua PHP

Află ultimele modificări și îmbunătățiriaduse de echipa tehnică Hostico în luna iunie.

Modificare Pachete
Modificare Pachete

Actualizare ofertă de găzduire

Află detalii despre ultimele modificări asupra pachetelor de găzduire web Hostico.