Noi modificări ale IP-urilor aduse pachetelor Hostico

 
Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna februarie.HosticoblogPublicat la 04/02/2016 de Mark Dohi
Implementare IPv6

IPv6 gratuit

Succesorul IPv4, IPv6 are caracteristicile şi soluţiile de care are nevoie internetul modern, integritate şi securitate îmbunătăţită , capacitatea de a suporta dispozitive capabile web precum şi un număr ridicat de adrese IP. IPv6 oferă un numar de 340 trilioane trilioane trilioane adrese IP (340,282,366,920,938,000,000,000,000,000,000,000,000).
Această plajă imensă de IP-uri oferă o scalabilitate nemaipomenită dar aduce cu ea şi securitate făcând scanarea şi identificarea dispozitivelor conectate la internet mai dificilă pentru atacatori. IPv6 poate cripta conexiunile de la un capăt la celălalt, deşi această opţiune este opţională pentru IPv4 ea nu este folosită în totalitate. Criptarea şi verificarea integrităţii este o componentă standard a IPv6, disponibilă pentru toate conexiunile astfel atacurile de tipul "man-in-the-middle" sunt mai dificil de realizat.

IPv4 nu este compatibil cu IPv6 , astfel că cele două protocoale nu pot comunica. Mai exact, o conexiune IPv4 la internet nu va putea accesa un sistem cu IPv6 şi viceversa. Furnizorii de internet oferă şi vor oferi probabil pentru o lungă perioadă de timp stive duale (adresă IPv4 precum şi IPv6) pentru a permite navigarea fără probleme pe internet. Pe măsură ce adoptarea IPv6 va deveni tot mai răspândită se va renunţa probabil treptat la acest tip de conexiune duală.

Hostico face un pas spre adoptarea IPv6 şi oferă adrese IPv6 tuturor clienţilor, atât pe pachete de găzduire shared cât şi pe VPS-uri . Datorită numarului mare de adrese IPv6 fiecare cont de găzduire aflat atât pe găzduire shared cât şi pe VPS va avea propriul IP dedicat oferit gratuit de către Hostico. În vederea identificării adresei IPv6 alocate a fost creat şi un plugin care poate fi găsit în cPanel, sub secţiunea Hosting Tools cu denumirea IPv6. Serviciile oferite de către Hostico (Mail,DNS,Web) vor fi prin urmare disponibile de acum atât pe conexiune IPv4 cât şi pe conexiune IPv6.

Momentan IPv6 este disponibil doar pe serverele cPanel, urmând ca pe serverele cu alte panouri de control să fie implementat pe măsură ce suportul pentru acesta va fi dezvoltat.

Afiliere

De la 1 ianuarie 2016 a intrat în vigoare noul Cod Fiscal care aduce o serie de modificări în ceea ce priveşte modalitatea de impozitare pentru veniturile afiliaţilor persoane fizice. Mai exact, venitul afiliaţilor persoane fizice se încadrează la categoria "alte venituri" şi se impozitează la sursă prin aplicarea cotei de 16% . Comisioanele pentru CAS (contribuţia de asigurări sociale) şi CASS (contribuţiile de asigurări sociale de sănatate) în valoare de 5.5% respectiv 10.5% nu vor mai fi reţinute de către Hostico. În această situaţie nu mai este necesară nici stabilirea de către Hostico a situaţiei veniturilor afiliatului. Afiliaţii persoane fizice neautorizate care obţin frecvent (2-3 ori/an) câştiguri prin prestarea serviciilor de marketing au obligaţia de a se autoriza, conform dispoziţiilor legale privitoare la activităţile dependente.

Aceste modificări sunt prezentate în detaliu pe pagina Termeni şi condiţii Afiliere.

Centrala telefonică

În vederea îmbunătăţirii calităţii asistenţei telefonice şi a stabilirii unei comunicări mai eficiente începand de luni, 1 februarie clienţii care vor suna la numerele de telefon Hostico vor fi întampinaţi de o centrală telefonică . Centrala va permite o distribuire mai eficace a apelurilor, rezolvarea doleanţelor dumneavoastră devenind astfel mai promptă. Numerele vechi de telefon vor fi disponibile pentru o perioadă, însă ele sunt din acest moment înlocuite cu numărul : 0371784288 . În acest scop prezentăm şi disponibilitatea telefonică a departamentelor de asistenţă Hostico:

 

Departament
Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminica
Informaţii
08:00 - 24:00
08:00 - 16:00
închis
Comercial
08:00 - 24:00
08:00 - 16:00
închis
Tehnic
08:00 - 24:00
08:00 - 24:00
închis

blog

Ultimele noutăți Hostico
Hosting Studenți
Hosting Studenți

Cupon promoțional Student

Citește despre reducerile oferite studențiilor.

Actualizare PHP
Actualizare PHP

Versiune noua PHP

Află ultimele modificări și îmbunătățiriaduse de echipa tehnică Hostico în luna iunie.

Modificare Pachete
Modificare Pachete

Actualizare ofertă de găzduire

Află detalii despre ultimele modificări asupra pachetelor de găzduire web Hostico.

SSL Gratuit V2
SSL Gratuit V2

Certificate SSL Gratuite

Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna august.

SSL Gratuit
SSL Gratuit

Certificate SSL Gratuite

Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna aprilie.

Actualizare server Backup
Actualizare server Backup

Informații Backup

Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna decembrie.

Migrare HDD la SSD
Migrare HDD la SSD

Mediu de stocare SSD

Află ultimele modificări și îmbunătățiri aduse de echipa tehnică Hostico asupra produselor oferite.

Noua ofertă VPS SSD
Noua ofertă VPS SSD

Resurse VPS SSD

Vezi noua ofertă de servere virtuale private cu dispozitive de stocare SSD