Noi funcționalități implementate în cadrul contului de client Hostico

 
Noile funcționalități disponibile cliențiilor Hostico, notificări SMS, modificări proforme, autentificare din e-mail.HosticoblogPublicat la 29/05/2019 de Ana Rednic
Funcționalități Client

Funcționalități

Pe lângă studiul, testarea și implementarea periodică a unor noi metode de funcționare, optimizare și securizare a serviciilor de găzduire web pe care le oferim, căutăm și modalități de îmbunătățire a relației cu clienții și ușurarea muncii pe care aceștia trebuie să o depună în relația cu noi.
Prin urmare, în ultima lună am implementat câteva funcționalități noi în sistemul de facturare.

 

SMS


La solicitarea mai multor clienți am implementat notificarea prin SMS. Activarea acesteia este opțională și poate fi făcută atât din contul de client cât și la crearea contului de client. Notificările SMS vor fi trimise la: generarea facturii proforme de către sistem și nu ca urmare a plasării unei comenzi și eventuala suspendare a contului de găzduire indiferent de motivul suspendării (neplată, abuz, ș.a.m.d.).
Mesajele SMS vor apărea ca fiind trimise de "Hostico" , vă rugăm să nu dați reply acestor SMS-uri deoarece mesajele nu vor ajunge nicăieri fiind un canal de comunicare unidirecțional.
Activarea/dezactivarea notificării prin SMS se poate face din contul de client Hostico la secțiunea "Detaliile mele" bifând/debifând căsuța din dreptul opțiunii SMS.


Autentificare din Mail

Pentru a simplifica autentificarea în cont, vizualizarea, achitarea și descărcarea facturii pentru care se primește notificare sau confirmare de plată, am implementat autentificarea direct din mail-ul recepționat. Făcând click pe numărul proformei/facturii fiscale veți fi autentificați automat în contul de client Hostico, iar factura aferentă va fi afișată.
Clienții care au activat 2FA (Two Factor Authentication) nu vor putea să se autentifice în acest mod, acestora fiindu-le prezentată interfața de autentificare în contul de client.
Link-urile aferente facturilor sunt valabile pe o durată de 7 zile de la recepționarea notificării respectiv confirmării de plată. Ulterior, autentificarea va trebui facută prin introducerea datelor aferente contului de client (utilizator și parolă).


Modificare proformă

Clienții care doresc pot de acum să editeze facturile proforme emise pentru serviciile pe care le au active. În cazul în care se dorește facturarea unui serviciu pe alte date, de exemplu trecerea de pe datele unei persoane fizice pe datele unei persoane juridice sau invers.
Editarea este disponibilă doar pentru facturile proforme, facturile fiscale nemaiputând fi editate.
Opțiunea se află în contul de client în secțiunea "Financiar" făcând click pe factura pentru care se dorește modificarea.facturi exemplu

 

 

blog

Ultimele noutăți Hostico
Opțiune suplimentară SEO & SpamExperts
Opțiune suplimentară SEO & SpamExperts

Serviciu SEO & SpamExperts

Hostico implementează serviciile SEO Hosting și SpamExperts ca opțiune pentru planurile de web hosting Start, Business și Reseller.

DNSrite
DNSrite

Serviciu de interogare DNS

Află totul despre noul sistem de interogare a zonei DNS conceput de Hostico: DNSrite.com

cPanel, Plesk...
cPanel, Plesk...

cPanel, Plesk...

Află detalii despre ultimele modificări asupra licențelor cPanel, Plesk, Virtualmin

Transfer Site
Transfer Site

Program de transfer Website

Află totul despre noul program Hostico: Transfer Site.

BackUp & PostgreSQL
BackUp & PostgreSQL

BackUP incremental și servicul PostgreSQL

Află totul despre noul sistem de BackUp și servicul PostgreSQL oferit de Hostico.

Plesk Control Panel
Plesk Control Panel

Panou de control Plesk

Află totul despre panoul de control Plesk Control Panel oferit de Hostico.

Upgrade Hosting
Upgrade Hosting

Actualizări pachete de găzduire

Află totul despre upgrade-ul aplicat planuriilor de găzduire web și VPS Hostico.

Extensii Domenii
Extensii Domenii

Extensii de domenii noi.

Află totul despre noile extensii de domeniu si prețurile oferite de Hostico.