0

Vizualizarea conturilor care depășesc spațiul alocat și modificarea cotei alocate în panoul de administrare WHM

Publicat de Florin Petran la 2017-Nov-25
În acest tutorial vom arăta cum putem vizualiza conturile care depășesc spațiul alocat și modificarea cotei alocate în panoul de administrare WHM
Hostico Play

Introducere

  • În acest tutorial vom arăta cum putem vizualiza conturile care depășesc spațiul alocat și modificarea cotei alocate  în panoul de administrare WHM.

Cerințe 

  • Acces la panoul de administrare WHM.

Pași

  • După ce ne vom autentifica  în panoul de administrare WHM  vom merge la Informații despre cont și apoi vom face click pe Afișare conturi cu cote depășite.

 cote depasite WHM

  • În pagina imediat următoare vor fi afișate conturile care depăsesc cota alocată.
  • Contul de mai jos are o cotă alocată  de 250MB pe care o depășește.
  • Putem să modificăm cota prin adăugarea unei valori mai mari sau Unlimited/nelimitat și apoi click pe butonul Save pentru a salva modificările făcute.

Setare cota pe domeniu WHM

 

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie