2

User manager, adăugarea unui utilizator cu acces la e-mail și FTP în contul de cPanel fără acces total la contul de cPanel.

Publicat de Florin Petran la 2017-Aug-15
În acest tutorial vom arăta cum se poate adăuga un nou utilizator în contul de cPanel cu acces la e-mail și FTP fără a fi necesar să îi furnizăm acestui utilizator datele de autentificare ale contului de cPanel.
Hostico Play

Introducere

  • În acest tutorial vom arăta cum se poate adăuga un nou utilizator prin intermediul User manager  în contul de cPanel cu acces la e-mail și FTP fără a fi necesar să îi furnizăm acestui utilizator datele de autentificare ale contului de cPanel.

Cerințe

  • Datele de autentificare ale contului cPanel
  • Nume utilizator, adresa de e-mail a utilizatorului care urmează să fie adăugat.

Pași

  • Pentru a putea adăuga un nou utilizator cu acces la E-mail şi FTP prin intermediul User manager,  ne vom autentifica în contul cPanel și vom merge la secțiunea Preferințe si vom face click pe User manager

User Manager cPanel

  •  O nouă pagină se va deschide și pentru  adăugarea utilizatorul dorit vom face  click pe Add User.

Add User in User Manager

 

  • În câmpurile imdiat următoare vom adăuga informațiile utilizatorului: nume, nume utilizator, adresă de e-mail și parola utilizatorului care va trebui introdusă în ambele câmpuri pentru confirmare.

Completare User Manager

  • Apoi vom activa serviciile la care va avea acces utilizatorul: E-mail, FTP și Web Disk. Tot aici putem restricționa utilizatorul în funcție de spatiul alocat contului (Quota) de e-mail, contului de FTP, directorul de pornire si privilegiile acestuia ( citire/scriere).  În cazul nostru nu au fost aplicate  restricții.

Creare nou utilizator user manager

  • Finalizarea acestei operațiuni se va face prin click pe Creare.
!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie