0

Modificarea directorului rădăcina pentru un site în panoul de administrare Plesk

Publicat de Alexandru Jurca la 07/02/2020
În acest articol vom prezenta pașii necesari pentru a modifica directorul rădăcina al unui site (calea/folder-ul de unde acesta este încărcat)

Introducere

  • Directorul rădăcină reprezintă calea către fișierele site-ului dvs.  Setarea acestuia se face automat în cadrul panoului Plesk cu valoarea "httpdocs". Însa pot exista situații în care aplicațiile web sau site-ul dumneavoastră necesită un document rădăcină diferit față de cel implicit.

Cerințe

  • Acces la panoul de administrare Plesk, utilizator și parolă.

Pași

  • Vom face click pe meniul Site-uri Web si domenii, din partea stânga a panoului,  după care vom accesa opțiunea Setări de găzduire din meniul abonamentului/site-ului în cauza.


Setari de Gazduire

  • Noua valoare poate fi introdusă în câmpul marcat  Rădăcina de documente . Pentru a aplica setările, vom face click pe butonul Apply, după care pe OK.

    Director radacina
  • După aplicarea acestor pași, site-ul sau aplicația se va încărca din noul director rădăcină,  unde va trebui sa încărcăm fișierele site-ului .
!

În cazul în care după citirea şi parcurgerea paşiilor prezentaţi în articol nu reuşiţi să finalizaţi cu succes acţiunea descrisă, nu obţineţi rezultatul dorit ori în cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

!
pixel
Hostico LiveChat
×