1

Definirea unei adrese de email default în cPanel

Publicat de Catalin Adrian la 03/12/2017
Acest articol explică modul în care se setează o adresă de e-mail implicită (default) pentru contul cPanel
Tutoriale cPanel mail • implicit • default
Hostico Play

Introducere

Acest tutorial explică modul în care se configurează o adresa de mail implicită a contului cPanel.

Cerințe

  • un cont cPanel

Paşi de urmat

  • după autentificarea în panoul de control cPanel, în interfaţa ce se va afişa, căutăm secţiunea "ADRESĂ DE E-MAIL", iar acolo facem click pe "Adresă implicită"

  • în fereastra următoare va trebui să selectăm domeniul pentru care se configurează adresa.

  • in aceeași fereastră putem alege din două opțiuni pentu setare:
  1. Renunţaţi la e-mail în timp ce serverul îl procesează după ora SMTP printr-un mesaj de eroare. Mesaj de eroare (prezentat expeditorului) . Această opțiune vă permite setarea unui mesaj de eroare predefinit, ce va fi trimis către expeditor,  de genul "Adresă de mail greşită" în cazul în care expeditorul trimite un mail la o adresă cu extensia @hostico.ro și greșește utilizatorul.

  2.  Redirecţionare către o adresă de e-mail. Această opțiune vă permite introducerea unei adrese de mail existente spre care mail-urile cu utilizator greșit să fie redirecționate. În acest fel, aceste mesaje vor fi preluate de către serverul de mail și vor ajunge în adresa predefinită.

  • după alegerea oricărei opțiuni se va face click pe butonul "Modificare"

 

!
În cazul în care după citirea şi parcurgerea paşiilor prezentaţi în articol nu reuşiţi să finalizaţi cu succes acţiunea descrisă, nu obţineţi rezultatul dorit ori în cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.
×
pixel