0

Crearea unei baze de date cu ajutorul MySQL® Database Wizard

Publicat de Florin Petran la 2018-Sep-25
Crearea unei baze de date cu ajutorul MySQL® Database Wizard
Hostico Play

Introducere

  • În acest tutorial vă vom arăta cum putem crea o nouă bază de date, asocia un utilizator și furniza permisiunile necesare.

Cerințe

  • Acces la contul cPanel, utilizator și parolă.

Pași

  • După autentificarea in contul cPanel vom merge la secțiunea Databases, iar apoi click pe MySQL® Database Wizard.

mysql database wizard cPanel

    • În pagina imediat următoare la pasul 1 vom scrie numele bazei de date în câmpul New Database, în cazul nostru new. Bazei de date i se va aloca automat în prefix numele utilizatorului cPanel hostico_,  ulterior vom face click pe butonul Next Step.

Creare new database wizard

  • Trecem la pasul  2 unde  vom alege numele utilizatorului bazei de date și parola acestuia. În cazul nostru numele este același hostico_new, iar apoi click pe butonul Create User.

Creare databass users

  • În pasul 3 vom aloca utilizatorul bazei de date create anterior și furniza pemisiunile necesare, iar apoi click pe butonul Next Step.

Permisiuni database wizard

  • Pasul 4 ne va confirma adăugarea cu succes a utilizatorului hostico_new la baza de date cu același nume hostico_new.

Finalizare adaugara nume utilizator database

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie