0

Activarea şi setarea BoxTrapper

Publicat de Cătălin Adrian la 2018-Feb-02
Acest articol explică modul în care se activează și setează BoxTrapper în cPanel
Hostico Play

Introducere

Acest tutorial explică modul în care se activează și setează BoxTrapper în cPanel.

 • BoxTrapper este o unealtă ce permite blocarea primirii oricărui e-mail al cărui expeditor nu a fost inclus în prealabil în lista de adrese permise a deținătorului contului respectiv. Acesta acționează ca un filtru de e-mail permițând mesajelor de la expeditorii noi să intre în căsuța destinatarului numai după ce adresa lor de e-mail a fost adăugată ca adresă cunoscută. În acest fel putem crea un filtru care permite primirea de e-mail doar de la adresele de corespondență de la care dorim noi, evitând în acest fel contactul cu expeditori necunoscuți sau mesaje de tip spam.

Cerințe

 • un cont cPanel

Paşi de urmat

 • după autentificarea în panoul de control cPanel, în interfaţa ce se va afişa, căutăm secţiunea "ADRESĂ DE E-MAIL", iar acolo facem click pe "BoxTrapper"

Boxtrapper Cont cPanel

 • în fereastra următoare va fi afișată lista cu adresele de e-mail existente. Pentru a seta și activa filtrul BoxTrapper pentru o anumită căsuță de e-mail se apasă butonul "Gestionare" din dreptul acesteia

Gestionare casuta de e-mail

 • în următoarea fereastră se apasă butonul "activare"
 • toate adresele de e-mail către care trimiteţi e-mailuri vor fi adăugate automat la lista albă, fără interacţiune din partea dvs. Din moment ce interacţionaţi efectiv cu adresa de e-mail, BoxTrapper presupune că sunteţi de acord să interacţionaţi cu acesta și să primiți e-mail-uri de la ea şi adaugă automat pe lista albă e-mailul respectiv.
 • "Configurare setări"
  vă permite să setaţi adrese de e-mail asociate cu BoxTrapper şi să specificaţi perioada de păstrare a jurnalelor şi mesajelor ataşate la coadă.
 • "Editare mesaje de confirmare"
    vă permite să editați răsapunsul ce va fi primit de adresele care trimit un e-mail către o adresă ce utilzează BoxTrapper.
 • "Editare liste de albe/negre/de ignorare"
  vă permite să acceptaţi, să refuzaţi şi să ignoraţi mesajele de e-mail de la anumite conturi.
 • "Listă de redirecționare"
  vă permite inaintarea unui e-mail ce a trecut de verificarea BoxTrapper, către o altă căsuţă de e-mail.
 • "Revizuire jurnal"
    este o prezentare generală pe zile a tuturor mesajelor trimise în conturile dumneavoastră.
 • "Revizuire coadă"
  vizualizaţi e-mail-urile prinse în BoxTrapper care aşteaptă verificarea.

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie