De ce Hostico

Citeşte principalele zece motive pentru care să alegi Hostico ca furnizor principal de găzduire web, înregistrare domenii, servere dedicate sau VPS şi servicii IT adiacente.

De ce Hostico

10 Motive să alegi Hostico

Nu vă condamnăm pentru curiozitatea dumneavoastră. Sunt multe companii care oferă servicii de web hosting şi toate se străduiesc să vă convingă că ele sunt cele mai bune. Noi nu vom spune asta. În schimb preferăm să dovedim asta şi între timp să vă obţinem respectul. La Hostico suntem perseverenţi cu clienţii noştri şi suntem conştienţi că existăm doar ca să vă facem mai simplă administrarea afacerilor dumneavoastră cu un serviciu uşor de folosit, accesibil pentru toată lumea. În cele ce urmează aveţi 10 motive principale pentru care credem că vă vom atrage atenţia către serviciile noastre.

1. Asistenţă 24/7

Uitaţi de lungile aşteptări, telefoane ocupate şi suport care nu vă tratează în mod corespunzător. Ne mândrim cu rezolvarea promptă a problemelor clienţilor şi eliminarea oricăror impedimente care ar putea apărea, în mod instantaneu. Serviciul nostru de hosting web oferă suport 24/7 cu un timp maxim de răspuns de o oră, timpul mediu de răspuns fiind de 25 minute. În cazul în care aveţi o problemă cu site-ul, vă punem la dispoziţie o echipă tehnică cu o bogată experienţă în domeniu, care va remedia problemele în cel mai scurt timp posibil.

2. Servere puternice şi conexiune rapidă

Serverele noastre sunt de ultimă generaţie şi serviciile instalate pe acestea sunt mereu optimizate, securizate şi personalizate astfel încât clientul să aibă parte doar de ce e mai bun. Vă punem la dispoziţie o conexiune garantată, stabilă, astfel încât pagina dumneavoastră se va încărca aproape instant, indiferent de locaţia accesării acesteia. Toate acestea vă sunt oferite sub acoperişul celui mai important Centru de Date din România, GTS Telecom Bucureşti.

3. Uptime de 99.9%

Fiabilitatea este unul dintre factorii cei mai importanţi pentru un serviciu de hosting. Dacă aveţi o afacere, fiabilitatea site-ului poate reprezenta diferenţa dintre profit şi pierdere! Din acest motiv serviciul nostru de hosting garantează un uptime de 99.9%. Zi sau noapte puteţi să fiţi încrezători că site-ul dumneavoastră funcţionează şi atrage vizitatori.

4. Spaţiu şi trafic alocat

Fişierele (mail-uri, baze de date etc.) dumneavoastră importante au nevoie de spaţiu de hosting. Serviciul nostru pune la dispoziţia clienţilor diferite pachete de hosting în funcţie de necesităţile fiecăruia astfel încât nu veţi duce niciodată lipsă de spaţiu de stocare pentru informaţiile dumneavoastră.

5. Garanţia returnării banilor

Ne susţinem angajamentul pentru a oferi servicii spre satisfacţia dumneavoastră. Din acest motiv oferim o garanţie de returnare a banilor în 30 de zile fără întrebări. În situaţia puţin probabilă în care nu sunteţi mulţumit de serviciile noastre în orice fel, trebuie doar să ne anuntaţi şi banii dumneavoastră vor fi returnaţi fără târguială sau discuţii.

6. Servicii accesibile

Vă oferim servicii şi suport de cea mai bună calitate la tarife accesibile tuturor buzunarelor.

7. În pas cu tehnologia

Actualizăm și instalăm constant cele mai noi și stabile versiuni ale aplicațiilor care furnizează serviciile pe care le oferim. De asemenea serviciile oferite sunt actualizate periodic pentru a face față noilor solicitări și nevoi ale cliențiilor.

8. Activare instantă

Când vă decideţi să achiziţionaţi un pachet de hosting, veţi beneficia de o activare instantă. Nu va trebui să asteptaţi după activarea contului şi nu vor fi întârzieri în această privinţă!

9. Scripturi preinstalate

Serviciul nostru de hosting vă oferă şi scripturi preinstalate. Imaginaţi-vă că aveţi propriul blog, forum, magazin online, galerie de imagini şi multe altele care atrag vizitatori şi vânzări în fiecare lună. Toate acestea fără nevoia cunoaşterii unui limbaj de programare. Folosiţi-vă doar de panoul de control şi scripturile vor fi instalate instant.

10. Nu închidem niciodată

Echipa Hostico este mereu online pentru a activa în cel mai scurt timp produsele achiziţionate şi a vă oferi asistenţă tehnică.

Contact Data Center Feedback Noutăţi De ce Hostico
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează şi procesează cookie-uri pentru funcţionalitate, securitate, analiză trafic şi îmbunătăţirea uzabilităţii portalului.

detalii cookie