0

Vizualizarea mesajelor în așteptare pentru livrare sau mail queue manager în panoul de administrare WHM

Publicat de Florin Petran la 2017-Nov-25
În acest tutorial vă vom arăta cum putem vizualiza lista mesajelor în așteptare pentru livrare sau mail queue manager în panoul de administrare WHM

Introducere

  • În acest tutorial vom arăta cum putem vizualiza lista mesajelor în așteptare pentru livrare sau mail queue manager în panoul de administrare WHM.

 

Cerințe 

  • Acces la panoul de administrare WHM.

 

Pași

  • După ce ne vom autentifica  în panoul de administrare WHM  vom merge la Adresă de e-mail  și apoi vom face click pe Manager coadă de e-mail.

  • În pagina imediat următoare vom vedea lista mesajelor în așteptare și informații despre acestea.
  • Aici avem posibilitatea de a căuta sau filtra mesajele în funcție de mai multe criterii: expeditor, destinatar, ID mesaj, interval orar, dată.
  • Ne mai sunt disponibile informații despre: ora primirii, expeditor, ID mesaj, destinatar, dimensiunea mesajului, status sau stare și acțiunile disponibile pentru mesajele din lista de așteptare.
  • Acțiunile disponibile pentru mesajele din lista de așteptare sunt următoarele: vizualizare mesaj (informații detalliate despre mesaj), deblocare mesaj, vizualizare istoric și forțați livrarea mesajului.

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie