0

Vizualizarea conturilor cPanel în panoul de administrare WHM

Publicat de Florin Petran la 2017-Aug-15
în acest tutorial vom arăta cum se pot lista sau vizualiza conturile cPanel în panoul de administrare WHM
Hostico Play

Introducere

  • În acest tutorial vom arăta modalitatea de vizualizare sau listare a conturilor cPanel în panoul de administrare WHM.

Cerințe

  • Un cont WHM

Pași

  • După autentificarea în panoul de administrare WHM vom face click pe Informații despre cont.

informati despre cont webuzo

  • În pagina imediat următoare vom face click pe Listare conturi.

Listare conturi webuzo

  •  În noua pagină vom avea disponibile contul sau conturile de cPanel și câteva informații despre acestea, în cazul nostru există un sigur cont hostico.ro.

Contul cPanel administrare WHM

  • În dreptul contului ne sunt furnizate următoarele informații despre contul hostico.ro: numele domeniului, link spre panoul de administrare (cPanel) al contului, adresă ip, numele utilizatorului, adresa de e-mail dacă aceasta a fost configurată în momentul in care s-a creat contul, partiția,  cota (spațiul alocat contului),  spațiul ocupat, numele pachetului alocat contului, tema configurată pentru acest cont, proprietarul contului, iar în ultimul câmp putem vedea dacă acest cont este activ sau suspendat.

 

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie