6

Online în câteva minute, construiește o pagină de prezentare cu ajutorul Site Publisher disponibil prin intermediul contului cPanel

Publicat de Florin Petran la 2017-Aug-15
Construieşte o pagină de prezentare cu ajutorul Site Publisher în doar câteva minute.
Hostico Play

Introducere

În acest tutorial vom arăta cum în doar câteva minute domeniul dumneavoastră poate să fie disponibil online cu ajutorul Site publisher oferit prin intermediul cPanel. 

Cerințe

  • Pachet de găzduire și domeniu activ.
  • Datele de autentificare ale contului cPanel

Pași

  • Pentru a putea să construim o pagină prin intermediul Site publisher ne vom autentifica în contul de cPanel și vom merge la secțiunea Domenii, iar apoi vom face click pe Site Publisher.

Site Publisher domenii cPanel

 

  •  Primul pas constă în selectarea domeniului pe care dorim să construim pagina, în cazul nostru domeniul este hostico.ro.

Domeniu pentru site publisher

  • În pasul următor vom selecta șablonul dorit pentru pagina noastră. Fie că dorim o simplă pagină de prezentare, pagină în construcție, pagină de tip countdown sau vcard  Site Publisher ne oferă multiple șabloane pentru fiecare din aceste situații.
  • Noi vom selecta prin click pe șablonul Single page 'About me' site.

Selectare sablon site publisher

  • În această pagină vom adăuga informaţiile necesare în funcție de șablonul ales și vom publica informațiile prin click pe butonul Publish

Customize and publish

 

  • Ulterior mai avem şi alte opțiuni prin care putem adăuga un cont de e-mail pentru noua pagină creată, administra pagina curentă și crearea, publicarea unei noi pagini.

Finalizare site publisher

 

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie