0

Modificarea IP-urilor a mai multor conturi de cPanel concomitent

Publicat de Sebastian Szlivka la 2018-Jan-15
În acest articol vom prezenta pașii necesari modificării IP-urilor a mai multor conturi de cPanel concomitent, cu ajutorul WHM Multi Account Functions
Hostico Play

Introducere

  • Panoul de control WHM oferă posibilitatea de a schimba adresa IP a mai multor conturi de cPanel concomitent.  Această funcționalitate este asigurată de Multi Account Functions, mai exact Change Multiple Sites’ IP Addresses.

Cerințe

  • Pentru a putea schimba IP-urile conturilor, vom avea nevoie de datele de autentificare WHM. Acestea se pot găsi în email-ul cu datele de administrare ale VPS-ului sau al pachetului de tip reseller.

Pași

  •  O dată ce s-a accesat panoul de control WHM, în interfața principală, vom face click pe Multi Account Functions .  Alternativ, Multi Account Functions, poate fi găsit și cu ajutorul câmpului de căutare al WHM, din partea stânga de sus a paginii.

Multi Account Functions WHM

  • În continuare vom face click pe Change Multiple Sites’ IP Addresses.

Change Multiple SitesIP

  • În fereastra următoare vom putea alege conturile pentru care dorim să schimbăm IP-ul. Acest lucru se va face cu ajutorul căsuțelor de selectare din tabelul care conține conturile. Tabelul va conține coloanele cu denumirea domeniului principal, utilizatorul contului, proprietarul contului și IP-ul curent. În cazul de față vom schimba IP-ul dedicat al hostico.com și hostico.net. Vom bifa aceste doua conturi și vom face click pe butonul Change IP's of selected accounts.

Change IPs of Selected Accounts

  • Pe următoarea pagină vom trece la schimbarea efectivă a IP-urilor. Cu ajutorul câmpurilor de selectare, vom alege noul IP pentru fiecare cont selectat la pasul anterior, după care vom face click pe butonul Change IP's. În cazul de față , am selectat IP-ul 89.44.200.147.

Change IPs

  • Dacă totul a decurs fără probleme vom fi intâmpinați de mesajul All IP Changes Complete. Daca vreun cont va întâmpina o eroare, aceasta va fi afișată sub textul Changing ip for...
!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie