0

Modificarea caracteristicilor a mai multor conturi cPanel concomitent

Publicat de Sebastian Szlivka la 24/01/2018
În acest articol vom prezenta pașii necesari modificării caracteristicilor a mai multor conturi cPanel concomitent cu ajutorul Multi Account Features, mai exact Modify/Upgrade Multiple Accounts
Hostico Play

Introducere

 • Panoul de control WHM oferă posibilitatea de a modifica caracteristicile a mai multor conturi de cPanel concomitent.  Această funcționalitate este oferită de Multi Account Functions, mai exact Modify/Upgrade Multiple Accounts și oferă posibilitatea de a modifica: reseller-ul, tema, limba , pachetul de găzduire și alte setări ale contului cPanel.

Cerințe

 • Pentru a putea începe modificările, vom avea nevoie de datele de autentificare WHM. Acestea se pot găsi în email-ul cu datele de administrare ale VPS-ului sau al pachetului de tip reseller.

Pași

 •  O dată ce s-a accesat panoul de control WHM, în interfața principală, vom face click pe Multi Account Functions .  Alternativ, Multi Account Functions, poate fi găsit și cu ajutorul câmpului de căutare al WHM, din partea stânga de sus a paginii.

Multi Account Functions WHM

 • În continuare vom face click pe Modify/Upgrade Multiple Accounts.

Modify/Upgrade Multiple Accounts

 • În fereastra următoare vom putea alege conturile pentru care dorim să facem modificările selectând căsuțele din tabelul afișat. Tabelul conține coloanele cu denumirea domeniului principal, utilizatorul, proprietarul, pachetul și tema cPanel. În partea dreaptă a tabelului ne vom putea folosi de o funcție de selectare automată a conturilor, în funcție de anumite criterii, cum ar fi: nume domeniu, utlizator, proprietar, pachet și temă. Această funcționalitate este utilă în caz că avem un număr mai mare de conturi, pentru care dorim să facem modificări.
  În partea de jos a tabelului vom găsi opțiunile propriu-zise, la care putem să aducem modificări:
  -Reseller - putem să modificăm proprietarul conturilor .
  -Theme - modificarea temei conturilor.
  -Start Date - se poate modifica data creării conturilor.
  -Locale - modificarea limbii folosite în conturi.
  -Package - modificarea pachetelor de găzduire a conturilor.

Criteri de cautare multiple accounts

 • Ca exemplu vom aduce modificări conturilor: hostico.net, hostico.org si hostico.ro. Cu ajutorul câmpurilor de selectare de sub tabel, vom modifica proprietarul contului în "hosticom", pachetul in Pachet Demo 2 și limba folosită în Română. După care vom face click pe butonul Change.

Modificari ale conturilor whm

 • Dacă totul a decurs fără probleme vom fi intâmpinați de mesajul All Modifications Complete.

 

 

 

!

În cazul în care după citirea şi parcurgerea paşiilor prezentaţi în articol nu reuşiţi să finalizaţi cu succes acţiunea descrisă, nu obţineţi rezultatul dorit ori în cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

!
pixel
Hostico LiveChat
×