0

Adăugarea unui cont FTP în panoul de administrare Webuzo

Publicat de Florin Petran la 2017-Jun-26
Acest tutorial explică pașii necesari pentru adăugarea unui cont nou de FTP în panoul de administrare Webuzo.
Hostico Play

Introducere

Acest tutorial explică pașii necesari pentru adăugarea unui cont nou de FTP în panoul de administrare Webuzo.

Cerințe

  • Datele de administrare ale contului Webuzo

Pași

  • După autentificarea în panoul Webuzo vom merge la secțiunea FTP.

Add Ftp Account Webuzo

  • Prin click pe Add  FTP Account se va deschide o nouă pagină în care putem să adăugăm un cont nou de FTP.
  • Aici vom adăuga în câmpurile de mai jos: numele utilizatorului FTP, în cazul nostru utilizatorul este hostico, parola dorită care va trebui introdusă în ambele câmpuri, spațiul alocat utilizatorului sau  spațiul disponibil existent (Quota - unlimited) ori specificăm spațiul dorit (dimensiunea în MB pentru spațiul dorit) și în ultimul câmp Directory directorul la care va avea acces utilizatorul contului de FTP.

Creare cont FTP Webuzo

  • Recomandăm utilizarea unei parole de minim 10 caractere care sa conțină atât majuscule ABC căt și caractere mici abc, numere 0123456 și caractere speciale ( *, ?, +,# ) .  După ce am introdus parola, bara de sub aceasta se va colora în funcție de cât de sigură este parola aleasă de către noi. Culoare roșie reprezintă  o parolă cu grad scăzut de siguranță, portocaliu mediu, iar culoarea verde o parolă cu grad ridicat de siguranță.
  • Avem inclusiv posibilitatea de a genera o parolă în mod automat prin click pe butonul  , iar click pe simbolul  pentru a vizualiza parola.
  • Finalizarea acestei operațiuni se va face prin click pe butonul Create Account 
  • Pentru a modificarea unui cont FTP existent vom accesa Manage FTP, iar aici putem modifica parola contului FTP prin click pe simbolul modificare parola. edita spațiul alocat (quota )prin  click pe butonul  edit quota.
!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie