0

Adăugarea unei redirecționări de email (forwarder) in panoul Webuzo

Publicat de Sebastian Szlivka la 18/07/2017
În meniul dedicat email-urilor, panoul Webuzo permite setarea unor redirecționări pentru căsuțele de email create. Acest tutorial descrie pașii necesari configurării unei redirecționări
Hostico Play

Introducere

Panoul Webuzo permite setarea unei redirecționări (forwarder) a email-urilor primite pe o anumită căsuţă. O dată ce o redirecționare este setată,  o copie a email-ului primit va fi trimisă si către o altă căsuțţ specificată de utilizator.

Cerințe

 • pentru adăugarea unei redirecționări de email vom avea nevoie de datele de logare Webuzo (utilizator şi parolă). Aceste date se pot găsi în email-ul cu datele de administrare ale panoului. 

Pași

 • După autentificare, vom merge spre secțiunea email şi vom face click pe "Email Forwarders": • Câmpurile din fereastra care va apărea vor fi completate în următorul mod :
  Address Forward:  primul câmp denumirea căsuței, @, al doilea câmp: alegerea domeniului căsuței pentru care dorim să setăm o redirecționare.
  To Email Address: căsuța spre care dorim să trimitem o copie a email-ului primit. Aceasta poate sa fie orice căsuță de email existentă: yahoo, gmail, o altă căsuță a aceluiași domeniu, etc.
  Butonul Create Forwarder: vom face click pe acest buton pentru a finaliza crearea redirecționării.
  * În partea de jos la secțiunea "Email Forwarders of...." vom putea vizualiza redirecționările existente . Tot aici va apărea si redirecționarea nou adăugată. • Dacă totul este în regulă vom fi întâmpinați de un mesaj de success, iar in partea de jos a paginii la "Email Forwarders of..." vom putea vedea noua redirecționare creată.

 • În partea dreaptă a căsuței redirecționate vom avea posibilitatea  de a șterge redirecționarea, prin apăsarea butonului cu simbolul .  

Notă  : Odată creată redirecționarea, orice email primit va fi înaintat spre căsuța sprecificată de utilizator. Ambele căsuțe vor conține o copie a email-ului primit.

             Se pot seta multiple redirecționări pentru toate căsuțele de email existente, prin repetarea pașilor descriși mai sus.

!
În cazul în care după citirea şi parcurgerea paşiilor prezentaţi în articol nu reuşiţi să finalizaţi cu succes acţiunea descrisă, nu obţineţi rezultatul dorit ori în cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.
×
pixel