0

Adăugarea unei căsuţe de email în panoul Webuzo

Publicat de Sebastian Szlivka la 21/06/2017
Panoul Webuzo permite crearea unui număr nelimitat de căsuţe de email, asociate domeniilor găzduite. Acest tutorial va explica pașii necesari adăugării unei căsuțe de email.
Hostico Play

Introducere

Panoul Webuzo permite crearea unui număr nelimitat de căsuțe de email, asociate domeniilor găzduite. Acest tutorial va explica pașii necesari adăugării unei căsuțe de email.

Cerințe

 • pentru adăugarea unei căsuțe de email vom avea nevoie de datele de administrare Webuzo (utilizator si parolă). Aceste date se pot găsi in email-ul cu datele de administrare ale panoului. 

Pași

 • După autentificare, vom merge spre secțiunea email si vom face click pe "Email Account":

  Email account din panoul Webuzo

 • Câmpurile din fereastra care va apărea vor fi completate in următorul mod :
  Email:  primul câmp denumirea casutei, @, al doilea câmp alegerea domeniului dorit.
  Password: parola care o doriți setată casuței.
  Password (again) : confirmare parolă.
  Create Account : Vom face click pe  Create Account, buton ce finalizeaza crearea casutei de email.
  * În partea de jos la secțiunea "Email account of ...." vom avea o lista cu casuțele existente pe acest domeniu. Tot aici va apărea si casuța nou adăugată.

  Adaugare cont de email si completare webuzo
 • Daca totul este în regulă vom fi întâmpinați de un mesaj de success, iar în partea de jos a paginii la "Email account of ...." vom putea vedea noua căsuţă creată.

Vizualizarea casutei de email in panou webuzo

 • Setările pentru clienții de email le putem vedea făcând click pe simbolul + din stânga  Mail Client Settings, de sub butonul Create account

Notă :  Odată creată căsuţa poate fi utilizată fie direct din panou prin accesarea Webmail, fie prin configurarea căsuței intr-un client de email Thunderbird, Outlook, Etc.

!

În cazul în care după citirea şi parcurgerea paşiilor prezentaţi în articol nu reuşiţi să finalizaţi cu succes acţiunea descrisă, nu obţineţi rezultatul dorit ori în cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×