0

Adăugarea domeniu adițional în panoul de administrare Plesk

Publicat de Florin Petran la 2019-May-29
În acest tutorial vă vom arăta cum se adaugă un domeniu addon sau domeniu de completare în panoul de administrare Plesk
Hostico Play

Introducere

  • În acest tutorial vă vom arăta cum se adaugă un domeniu addon sau de completare în panoul de administrare Plesk.

 

Cerințe

  • Acces la panoul de administrare, utilizator și parolă furnizate de către Hostico.

 

Pași

  • Ne vom autentifica în panoul de administrare Plesk, iar apoi vom merge la Websites & Domains în partea stângă a ecranului și apoi click pe + Add domain.

Adaugare domeniu in panou Plesk la Website&Domains

  • În noua pagină care se va deschide vom putea adăuga domeniul dorit și modifica câteva opțiuni în ceea ce privește noul domeniu.
  • În primul câmp vom adăuga numele domeniului, iar la Webspace settings putem selecta adresa IPv4 cît și cea IPv6, utilizator și parolă pentru contul FTP asociat domeniului pe care-l adăugăm, activa generarea unui certificat de securitate automat prin intermediul Let's Encrypt.

Adaugarea unui nou nume de domeniu

  • Pentru a finaliza operațiunea vom face click pe OK. 
  • Pentru ca domeniul să fie funcțional  acestuia trebuie să îi fie setate nameservere-le furnizate prin intermediul pachetului de găzduire achiziționat de la furnizorul de găzduire Hostico.
!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie