1

Adăugare Redirecționări Web în Webuzo

Publicat de Alexandru Rogojan la 2017-Sep-14
Tutoriale de utilizare a Redirecționărilor Web din secțiunea Domain a panoului Webuzo
Hostico Play

Introducere

  • În acest tutorial vom arăta cum se pot seta/administra  redirecționările  URL  în panoul de administrare Webuzo.

Cerințe 

  • un cont Webuzo

Pași

  • Pentru a putea edita sau seta redirecționări URL va trebui să ne autentificăm în panoul de administrare Webuzo, iar apoi vom merge la secțiunea Domain şi face click pe Redirects

 Redirects panou webuzo

  • După accesarea "Add Redirects", se va deschide fereastra de mai jos și vom putea  redirecționa orice URL din domeniile sau subdomeniile adăugate pe Webuzo , completând  formularul din pagină.

Completare redirects domeniu webuzo

Vom completa fiecare câmp cu atenție în următoarea ordine:

  1. La Select Domain vom avea opțiunea de a selecta domeniul dorit pentru a fi folosit pentru a redirecționa unul sau mai multe URL-uri, sau chiar întregul domeniu.
  2. La Path adăugăm URL-ul interior fără a completa şi denumirea  domeniului  Ex:  ( /contact.php).  Pentru a redirecționa tot domeniul către o altă destinație se lasă câmpul acesta necompletat.
  3.  La Type  vom selecta tipul de redirecţionare 302 Temporar sau 301 Permanent.
  4. În  câmpul Address  se va completa Url-ul destinației dorite, unde se va efectua redirecționarea propriu zisă.

După ce ați adăugat un redirect ele vor fii stocate în subsolul paginii, exact sub câmpul unde au fost introduse, de unde pot fi șterse folosind Icoana roșie X . Din păcate Redirect-urile adăugate în panoul webuzo nu au posibilitatea de editare, pentru aceasta trebuiesc completate cu atenție.

Dacă s-a greșit Redirect-ul, se va sterge folosind Icoana roșie X și vom relua totul de la început .

Stergere redirects panou webuzo

 

 

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie