4

Adăugare Domenii adiționale în panoul Webuzo

Publicat de Alexandru Rogojan la 2017-Sep-14
Tutorial de administrare și adăugare domenii adiționale în secțiunea Domain a panoului Webuzo
Hostico Play

Introducere

  • În acest tutorial vom arăta cum se poate adăuga sau administra un domeniu adițional în panoul de administrare Webuzo.

Cerințe 

  • un cont Webuzo

Pași

  • După autentificarea în panoul de administrare Webuzo vom merge la secțiunea Domain şi vom face click pe Add Domain.

 Add domain panou webuzo

  • După accesarea "Add Domain", se va deschide fereastra de mai jos și vom putea  adăuga domenii și subdomenii completând  formularul.

Add New Domain Webuzo

Vom completa fiecare câmp cu atenție in urmatoarea ordine:

  1. În câmpul Domain vom introduce numele domeniului sau al subdomeniului care îl dorim adăugat în contul de găzduire.
  2. La Is Domain Addon or Parked? Lăsăm bifat pentru a functiona  ca și un domeniu adițional .  Atenție acest camp dacă este debifat domeniul sau subdomneiul va fi adăugat ca Parcat .
  3.  La Domain path vom seta locația domeniului. 
  4.  Câmpul IP Address (Optional) îl vom utiliza în cazul în care serverul deține mai multe ip-uri dedicate, atunci  completăm și alocăm ip-ul dorit pentru domeniul sau subdomeniul nostru. Dacă rămâne necompletat se alocă automat ip-ul principal al contului de găzduire.
  5.  La  Mail Validation records (Optional) lăsăm bifat pentru a genera inregistrările DNS pentru email DKIM şi SPF, necesare pentru o bună funcționare a serviciului de email.
  6.  Ultima opțiune Issue Let's Encrypt certificate este funcțională doar la varianta full al panoului webuzo ( Dacă utilizați varianta gratuită a panoului de control Webuzo, această funcție nu va produce efecte! )

Imediat după completarea câmpurilor apasăm butonul de mai jos Add Domain și așteptăm afișarea popup-ului de confirmare exemplificat mai jos.

Adaugare domeniu nou webuzo

 

!

În cazul în care după citirea și parcurgerea pașiilor prezentați în articol nu reușiți să finalizați cu succes acțiunea descrisă, nu obțineți rezultatul dorit ori în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

!
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie