Update februarie

Cristian POP

Update februarie

IPv6 gratuit

Succesorul IPv4, IPv6 are caracteristicile şi soluţiile de care are nevoie internetul modern, integritate şi securitate îmbunătăţită , capacitatea de a suporta dispozitive capabile web precum şi un număr ridicat de adrese IP.
IPv6 oferă un numar de 340 trilioane trilioane trilioane adrese IP (340,282,366,920,938,000,000,000,000,000,000,000,000). Această plajă imensă de IP-uri oferă o scalabilitate nemaipomenită dar aduce cu ea şi securitate făcând scanarea şi identificarea dispozitivelor conectate la internet mai dificilă pentru atacatori. IPv6 poate cripta conexiunile de la un capăt la celălalt, deşi această opţiune este opţională pentru IPv4 ea nu este folosită în totalitate. Criptarea şi verificarea integrităţii este o componentă standard a IPv6, disponibilă pentru toate conexiunile astfel atacurile de tipul "man-in-the-middle" sunt mai dificil de realizat.

IPv4 nu este compatibil cu IPv6 , astfel că cele două protocoale nu pot comunica. Mai exact, o conexiune IPv4 la internet nu va putea accesa un sistem cu IPv6 şi viceversa. Furnizorii de internet oferă şi vor oferi probabil pentru o lungă perioadă de timp stive duale (adresă IPv4 precum şi IPv6) pentru a permite navigarea fără probleme pe internet. Pe măsură ce adoptarea IPv6 va deveni tot mai răspândită se va renunţa probabil treptat la acest tip de conexiune duală.

Hostico face un pas spre adoptarea IPv6 şi oferă adrese IPv6 tuturor clienţilor, atât pe pachete de găzduire shared cât şi pe VPS-uri . Datorită numarului mare de adrese IPv6 fiecare cont de găzduire aflat atât pe găzduire shared cât şi pe VPS va avea propriul IP dedicat oferit gratuit de către Hostico. În vederea identificării adresei IPv6 alocate a fost creat şi un plugin care poate fi găsit în cPanel, sub secţiunea Hosting Tools cu denumirea IPv6. Serviciile oferite de către Hostico (Mail,DNS,Web) vor fi prin urmare disponibile de acum atât pe conexiune IPv4 cât şi pe conexiune IPv6.

Momentan IPv6 este disponibil doar pe serverele cPanel, urmând ca pe serverele cu alte panouri de control să fie implementat pe măsură ce suportul pentru acesta va fi dezvoltat.

Afiliere

De la 1 ianuarie 2016 a intrat în vigoare noul Cod Fiscal care aduce o serie de modificări în ceea ce priveşte modalitatea de impozitare pentru veniturile afiliaţilor persoane fizice. Mai exact, venitul afiliaţilor persoane fizice se încadrează la categoria "alte venituri" şi se impozitează la sursă prin aplicarea cotei de 16% . Comisioanele pentru CAS (contribuţia de asigurări sociale) şi CASS (contribuţiile de asigurări sociale de sănatate) în valoare de 5.5% respectiv 10.5% nu vor mai fi reţinute de către Hostico. În această situaţie nu mai este necesară nici stabilirea de către Hostico a situaţiei veniturilor afiliatului. Afiliaţii persoane fizice neautorizate care obţin frecvent (2-3 ori/an) câştiguri prin prestarea serviciilor de marketing au obligaţia de a se autoriza, conform dispoziţiilor legale privitoare la activităţile dependente.

Aceste modificări sunt prezentate în detaliu pe pagina Termeni şi condiţii Afiliere. .

Centrala telefonică

În vederea îmbunătăţirii calităţii asistenţei telefonice şi a stabilirii unei comunicări mai eficiente începand de luni, 1 februarie clienţii care vor suna la numerele de telefon Hostico vor fi întampinaţi de o centrală telefonică . Centrala va permite o distribuire mai eficace a apelurilor, rezolvarea doleanţelor dumneavoastră devenind astfel mai promptă. Numerele vechi de telefon vor fi disponibile pentru o perioadă, însă ele sunt din acest moment înlocuite cu numărul : 0371784288 . În acest scop prezentăm şi disponibilitatea telefonică a departamentelor de asistenţă Hostico :

Program asistenţă telefonică Hostico
Departament
Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminica
Informaţii
08:00 - 24:00
08:00 - 16:00
închis
Comercial
08:00 - 24:00
08:00 - 16:00
închis
Tehnic
08:00 - 24:00
08:00 - 24:00
închis

Comentarii

Publicat la 04-Februarie-2016

Protecţia Datelor

Publicat la 20-Iunie-2018Află totul despre noua politică Hostico de protecţie a datelor private.

Citeşte
20
iun
Promoţii Domenii
22
ian
Tutoriale Hostico

Tutoriale Hostico

Publicat la 22-Ianuarie-2018Află totul despre noul sistem de tutoriale Hostico.

Citeşte

Hosting Startup

Publicat la 06-Septembrie-2017Află modul în care Hostico sprijină antreprenorii.

Citeşte
06
sep
Promoţii Domenii
06
sep
Hosting romania

Hosting Românesc

Publicat la 06-Septembrie-2017Citeşte despre beneficiile găzduirii în România.

Citeşte

Hosting StudenĊ£i

Publicat la 06-Septembrie-2017Citeşte despre reducerile oferite studenĊ£iilor.

Citeşte
06
sep
Promoţii Domenii
07
iun
Update august

Update iunie

Publicat la 07-Iunie-2017Află ultimele modificări şi îmbunătăţiriaduse de echipa tehnică Hostico în luna iunie.

Citeşte

Modificare Pachete

Publicat la 28-Martie-2017Află detalii despre ultimele modificări asupra pachetelor de găzduire web Hostico.

Citeşte
28
mar
Promoţii Domenii
10
aug
Update august

Update august

Publicat la 10-August-2016Află ultimele modificări şi îmbunătăţiriaduse de echipa tehnică Hostico în luna august.

Citeşte

Update Aprilie

Publicat la 24-Aprilie-2016Află ultimele modificări şi îmbunătăţiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna aprilie.

Citeşte
24
apr
Promoţii Domenii
04
feb
Update februarie

Update februarie

Publicat la 4-Februarie-2016Află ultimele modificări şi îmbunătăţiriaduse de echipa tehnică Hostico în luna februarie.

Citeşte

Update Decembrie

Publicat la 24-Decembrie-2015Află ultimele modificări şi îmbunătăţiri aduse de echipa tehnică Hostico în luna decembrie.

Citeşte
24
dec
Promoţii Domenii
28
oct
Update octombrie

Update octombrie

Publicat la 28-Octombrie-2015Află ultimele modificări şi îmbunătăţiri aduse de echipa tehnică Hostico asupra produselor oferite.

Citeşte

Noua ofertă VPS SSD

Publicat la 20-Martie-2015Vezi noua ofertă de servere virtuale private cu dispozitive de stocare SSD

Citeşte
20
mar
Promoţii Domenii
10
mar
Promotiile lunii martie

Promoţiile lunii martie

Publicat la 10-Martie-2015Vezi lista completă de cupoane promoţionale disponibile in luna martie si reducerea oferită

Citeşte

Promoţiile lunii noiembrie

Publicat la 14-Noiembrie-2014Vezi lista completă de cupoane promoţionale disponibile in luna noiembrie si reducerea oferită

Citeşte
14
nov
Promoţii Domenii
03
oct
Noile resurse VPS / RS

Noile Resurse VPS/RS

Publicat la 03-Octombrie-2014Vezi noile resurse alocate planurilor server VPS/Reseller Gazduire Web

Citeşte

Promoţiile lunii octombrie

Publicat la 03-Octombrie-2014Vezi lista completă de cupoane promoţionale disponibile in luna octombrie si reducerea oferită

Citeşte
03
oct
Promoţii Domenii
Promoţiile lunii august

Promoţiile lunii august

Publicat la 12-August-2014Vezi lista completă de cupoane promoţionale disponibile in luna august si reducerea oferită

Citeşte

Promoţii Domenii

Publicat la 14-Martie-2014Vezi lista completă de cupoane promoţionale pentru înregistrare domenii, reducerea oferită şi extensiile de domenii disponibile în promoţia actuală.

Citeşte
14
mar
Promoţii Domenii
02
oct
VPS SSD

VPS SSD

Publicat la 20-Martie-2015Vezi noua ofertă Hostico pentru servere virtuale private sub dispozitive de stocare SSD, noduri ultra-performante şi panou gratuit de administrare al serverului VPS. Preţul pentru un server virtual privat SSD începe de la 19.99€.

Citeşte

Hostico Reproiectat

Publicat la 21-Februarie-2014Ne face plăcere să vă prezentăm noul site Hostico, varianta 5.0, îmbunătăţirile aduse acestuia şi îmbunătăţirile aduse serviciilor de web hosting în ultima perioadă. Accesaţi acest articol pentru a ne spune părerea dumneavoastră.

Citeşte
21
feb
Hostico Reproiectat
24
apr
Afiliere Hostico

Afiliere Hostico

Publicat la 24-Aprilie-2013Află totul despre noul sistem de afiliere lansat, sistem disponibil tuturor clienţilor noştri, ce vă permite să beneficiaţi de venituri suplimentare pentru fiecare client recomandat. De asemenea vă oferim 10€ cadou, odată ce deveniţi afiliat.

Citeşte

Backup Automat

Publicat la 13-Septembrie-2012Pentru o mai bună protecţie a datelor, Hostico oferă gratuit pentru toate planurile de găzduire web şi servere VPS OpenVZ noul sistem de backup automat, remote, incremental, prin R1Soft. Backup-ul este disponibil direct din panoul cPanel.

Citeşte
13
sep
Backup Automat
10
feb
Protecţie DDos

Protecţie DDos

Publicat la 10-Februarie-2011Despre sistemul de protecţie ArborNet Protector disponibil clienţilor Hostico, modul de mitigare a atacurilor şi o descriere a atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial of Service-DDoS).

Citeşte