Tutoriale Hostico

Cristian POP

Tutoriale Hostico
Despre Tutoriale

O parte a strategiei noastre e reprezentată de îmbunătăţirea constantă a calităţii suportului oferit. În completare, ca parte centrală a acestei strategii am hotărât dezvoltarea unei baze de cunoştinţe care să ofere pe lângă suportul disponibil şi o parte de documentaţie uşor accesibilă şi mereu la îndemână.

Prin urmare avem plăcerea de a vă prezenta baza de cunoştinţe Hostico disponibilă online la adresa : Tutoriale Hostico.

Această bază de cunoştinţe nu înlocuieşte metodele curente de asistenţă precum tichete de asistenţă, asistenţă telefonică şi asistenţă live.

Baza de cunoştinţe a fost construită într-un mod care să permită găsirea rapidă a resurselor necesare cu o structură standard a articolelor, structură care facilitează găsirea informaţiilor relevante în momentul navigării între diferite articole.

Conținut

Articolele adăugate în acest moment vizează cele mai frecvente întrebări adresate echipei Hostico, fiind rezultatul a multe ore de muncă şi prezentate sperăm cât mai eficient şi uşor de accesat .

Tutorialele vor acoperi o gamă largă de servicii, setări și aplicații, de la utilizarea cPanel, configurarea cliențiilor de mail, setări de browser web, până la efectuarea de modificări specifice aplicațiilor online precum WordPress, Prestashop, Magento, etc.

Dezvoltare

Dorim să dezvoltăm această bază de cunoştinţe în cea mai mare resursă online din România cu tutoriale aferente industriei de hosting. Prin urmare membrii echipei Hostico vor publica articole în mod constant cu scopul ca în scurt timp baza noastră de date sa conţină răspunsul la toate întrebările pe care le aveţi legate de hosting, domenii şi modul de lucru Hostico.

Publicat la 22-Ianuarie-2018

×
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie