Modificare pachete

Bogdan Jitaru

Modificare pachete

În urma unei analize generale asupra spaţiului ocupat de conturile aflate pe diverse planuri de găzduire web shared şi a serverelor VPS in mediu de stocare SSD am decis majorarea spaţiului alocat pachetelor Hostico.


Modificările pot fi observate în tabelul următor, ele se aplică tuturor clienţilor care deţin aceste pachete de găzduire, excepţie făcând desigur deţinătorii pachetelor de găzduire personalizate.

Noile pachete

VPS SSD
Spaţiu iniţial
Spaţiu actual
VPS SSD Mini
15GB
25GB
VPS SSD Midi
30GB
50GB
VPS SSD Maxi
50GB
100GB
Business
Spaţiu iniţial
Spaţiu actual
Business Mini
10GB
15GB
Business Midi
20GB
30GB
Business Maxi
30GB
50GB
Reseller
Spaţiu iniţial
Spaţiu actual
Reseller Mini
20GB
25GB
Reseller Midi
40GB
50GB
Reseller Maxi
60GB
75GB
SEO
Spaţiu iniţial
Spaţiu actual
SEO Mini
2.5GB
5GB
SEO Midi
5GB
10GB
SEO Maxi
10GB
15GB
Personal
Spaţiu iniţial
Spaţiu actual
Personal Maxi
7.5GB
10GB

Memorie PHP

De asemenea s-a decis şi mărirea memoriei PHP alocate de la 256MB la 512MB pentru toate pachetele de găzduire shared. Pachetul Personal Maxi va mai suferi o modificare, mai exact IP-ul dedicat nu va mai face parte din caracteristicile implicite ale acestui pachet ci va putea fi achiziţionat ca opţiune suplimentară la fel ca pentru celelalte pachete din categoria Personal.
Această modificare nu se aplică retroactiv, clienţii care beneficiază de pachetul Personal Maxi vor avea IP-ul dedicat alocat în continuare, modificarea fiind valabilă doar pentru comenzile efectuate ulterior acestei modificări.

Licenţe cPanel

Datorită creşterii constante a dolarului, tariful licenţei cPanel a ajuns să coste mai multa ca suma încasată pentru aceasta, astfel încât suntem nevoiţi să mărim tariful licenţei. Prin urmare începând cu 1 aprilie tariful licenţei cPanel va fi majorat la 12.50euro . Noul tarif al licenţei va fi aplicat doar facturilor care vor fi emise după această dată. Serviciile achitate în avans nu vor fi afectate de această majorare.

Publicat la 28-Martie-2017

×
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie