Hosting Studenți

Remus Berszan

Hosting Studenți

Această inițiativă la fel ca "Hosting Startup" se înscrie în strategia societății noastre de a sprijini o categorie cât mai mare de persoane cu potențial. Studenții reprezintă în mare majoritate tineri în curs de pregătire în domenii dintre cele mai diverse, care au o dorință reală de schimbare și se implică activ pentru realizarea acesteia. Credem că programul „Hosting Studenți” le va oferi acestor tineri șansa de a explora serviciile online în vederea unei mai bune înțelegeri a acestora și de ce nu chiar dezvoltarea unei cariere în domeniu.

Colaborarea cu studenții ne va ajuta la dezvoltarea unor servicii mai apropiate de cerințele acestora și implicit al noului val de antreprenori. De asemenea creșterea aportului studenților în rândul colaboratorilor Hostico ar reprezenta un avantaj major, deoarece ne-ar oferi o imagine de ansamblu asupra cerințelor acestei noi generații implicit modelând serviciile oferite pe baza acestora.

Studenții sunt absolut necesari pentru viitorul industriei IT românești și nu numai, aceștia contribuind la crearea unei imagini pozitive a României pe plan mondial. Din acest motiv dorim să ne aducem contribuția la dezvoltarea acestei generații prin facilitarea accesului la o explorare timpurie a diferitelor servicii online precum şi interacționarea cu diferite medii de lucru, situații şi oameni.

Condiții Înscriere

 • statut de student,masterand sau doctorand în România
 • pachetul de găzduire ales trebuie să fie achiziționat pe minim 3 sau 6 luni pentru reducerea de 25% și pe minim 12 luni pentru reducerea de 50%
 • activitatea studentului trebuie să se încadreze in Termenii și Condițiile de utilizare Hostico
 • solicitantul trebuie să trimită pe office@hostico.ro o copie a cărții de identitate respectiv a carnetului de student
 • reducerea se aplică pe întreaga perioadă de menținere a statutului de student/masterand/doctorand
 • programul nu se aplică retroactiv
 • reducerea se referă doar la pachetele de găzduire Hostico
 • acest program nu poate fi corelat cu un alt program Hostico
 • serviciile/produsele oferite gratuit cu pachetul de găzduire achiziționat nu sunt afectate de acest program, excepție făcând pachetul Start
 • reducerea se oferă unui singur pachet de găzduire respectiv server virtual
 • oferta nu poate fi folosită împreună cu alte cupoane de reducere oferite de Hostico sau de către partenerii săi
 • perioada maximă de aplicare a programului este echivalentă cu perioada maximă de achiziție disponibilă pe site a pachetului de găzduire aferent

În momentul efectuării comenzii pentru a beneficia de reducere vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@hostico.ro cu subiectul Student, e-mail care va trebui să conțină o copie a actului de identitate precum şi o copie a carnetului de student cu viză pe anul in curs.

Pentru a beneficia de reducere în momentul reînoirii serviciului de găzduire va fi necesară retrimiterea carnetului de student pe office@hostico.ro .

În cazul în care statutul de student nu poate fi determinat este posibil să fie solicitate documente adiţionale.

Publicat la 06-Septembrie-2017

×
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie