Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

Oferiți panoul de control Plesk ?

Vizualizari
131
 

Pe lângă  Webuzo și cPanel/WHM, oferim inclusiv panoul de control Plesk.
Detalii despre acesta pot fi găsite accesând știrea despre includerea  Plesk în lista panourilor oferite.

VPS-urile cu panoul de control Plesk, administrate de Hostico, au implementată interfața Power User View.
Această interfață a fost special dezvoltată de către Plesk pentru  clienții care doresc să își administreze site-urile, email-urile și restul serviciilor într-un mod simplu și intuitiv.

În imaginea de mai jos se poate vedea aspectul interfeței :


Deși este o interfață simplificată, oferă acces la majoritatea setărilor necesare pentru personalizarea serviciilor conform nevoilor site-urilor  respectiv aplicațiilor cum ar fi : setări de email, modificarea directivelor PHP, editarea zonei DNS, instalarea automată a celor mai uzuale aplicații, etc.
Ca administrator , veți avea acces la setările tuturor domeniilor adăugate în panou. În cazul în care veți dori să acordați acces unui client sau dezvoltator la  doar unul din domenii, veți putea crea un utilizator cu privilegii restrânse folosind funcțiile Users din meniul aflat în partea stângă a panoului. Această funcționalitate se poate folosi și pentru posibilități de reselling.
Interfața Plesk va fi aceeași indiferent de tipul de licență ales, diferența fiind dată doar de numărul de domenii care pot fi adăugate în panou.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie