Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

La accesarea site-ului primesc mesajul de eroare: Your connection is not secure sau Your connection is not private. Care este cauza ?

Vizualizari
752
 

Mesajul de eroare Your connection is not secure sau Your connection is not private, afișat de browser în momentul accesării site-ului este cauzată de lipsa unui certificat SSL  instalat pe găzduire sau de faptul că certificatul SSL a expirat .

Acest mesaj nu înseamnă că site-ul este căzut sau indisponibil. Acesta poate fi accesat în continuare apăsând pe butonul Advanced , apoi pe Proceed to domeniu.tld (unsafe).

În cazul în care aveți un certificat SSL achiziționat, va trebui să îl reînnoiți, ca site-ul să fie funcțional.
Dacă folosiți certificate SSL oferite gratuit, în mod normal, nu ar trebui să existe probleme, deoarece acest tip de certificat se reînoiește automat .Pot apărea probleme în momentul în care blocați accesul la fișiere de tip .txt din .htaccess. Acest tip de fișier trebuie să fie accesibil, deoarece este folosit pentru validarea și emiterea certificatului. Mai pot exista probleme la reînoirea automată când aveți reguli de rewrite în .htaccess care nu permit accesarea directă a fișierelor. Dacă nici după verificarea .htaccess, certificatul nu se reînoiește (poate dura câteva ore), vă rugăm să apelați la suportul tehnic pentru verificări amănunțite.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie