Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

La accesarea site-ului primesc eroarea Resource Limit Is Reached . Ce pot face ?

Vizualizari
226
 

Pot exista cazuri în care una sau mai multe resurse ale găzduirii sunt depășite. În consecință, la accesarea site-ului vom primi mesajul Resource Limit Is Reached sau alte erori. Acest mesaj va continua să apară pâna ce încărcarea resurselor va înceta.

Încărcarea resurselor se poate vedea în timp real în interfața principală cPanel. Pentru un raport grafic/tabelar pe zile, vom accesa cPanel, după care vom face click pe CPU and concurrent connection usage.

Pentru scăderea  utilizării resurselor, putem încerca următoarele:
- verificăm logurile de acces (disponibile în panoul de control) să vedem dacă nu avem un atac de tip brute force pe partea de administrare sau pe altă parte a site-ului. În cazul în care observăm un trafic neobișnuit de pe unul sau mai multe IP-uri, putem să le blocăm utilizând IP Blocker în cPanel
- ne asigurăm că avem un modul de caching instalat și activat în aplicația folosită. De exemplu, în cazul Wordpress putem folosi pluginul wp-super-cache.
- ne asigurăm că toate modulele, tema și aplicația în sine sunt actualizate la ultima versiune disponibilă.
- ne asigurăm că partea de front-end a site-ului este optimizată: "minify" CSS, JS, HTML. TXT, compresie gzip, caching front end, optimizare imagini, etc.  Ca exemplu, site-uri care fac o verificare a optimizării front-end sunt: https://gtmetrix.com/ sau https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
- ne asigurăm că partea de backend este optimizată, prin dezactivarea și stergerea modulelor/pluginurilor de care nu mai avem nevoie. Încercăm o optimizare a bazei de date, fie folosind un plugin , fie folosind funcționalitățile PhpMyAdmin.
- dacă toate modulele și aplicația sunt actualizate, putem să încercăm trecerea la ultima versiune PHP disponibilă (dacă dezvoltatorul aplicației specifică că suportă ultima versiune).
- alte optimizări specifice aplicației folosite .

Nu în ultimul rând, dacă toate optimizările au fost făcute dar eroarea respectiv atingerea limitelor resurselor persistă, va trebui să luați în considerare și un upgrade spre un pachet superior , care oferă mai multe resurse pentru site-ul deținut.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie