Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
 

De ce primesc e-mailuri suspecte pentru a-mi reînnoi domeniul cu un alt registrar ?

Vizualizari
61
 

Există câțiva registrari înșelători denumiți "slammers de domeniu" care trimit e-mailuri înșelătoare, îndemnându-vă să vă reînnoiți domeniul cu ei.

Fiind deținătorul unui domeniu sau mai multor domenii cu siguranță că ați primi e-mailuri suspecte prin care vi se cere să reinnoiți domeniul pentru o anumită sumă de bani, de cele mai multe ori cu mult peste prețul domeniului.  De asemenea enunțul este construit într-o manieră alarmantă prin care  se transmite că neachitarea sumei prezentate va duce la pierderea domeniului.

Astfel de e-mailuri sunt în general considerate ca fiind înşelaătoare  și le puteți ignora. Ar trebui să luaţi în seamă doar mail-urile trimise de furnizorul serviciului de înregistrare domenii.

Dacă totuși aveți dubii și nu sunteți sigur prin cine a fost înregistrat domeniul puteţi contacta un reprezentat Hostico - departament comercial.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie