Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
4

De ce intră email-urile în spam la destinatar ?

Vizualizari
1586
 

În unele situații email-urile trimise de către dumneavoastră la diverși destinatari pot intra în folderul Spam. Această problemă poate avea o mulțime de cauze. Cele mai des întâlnite fiind :

IP-ul alocat găzduirii  (shared sau dedicat) este listat într-un blacklist
- IP-urile alocate găzduirilor sunt verificate zilnic și sunt delistate de catre Hostico în acelaţi timp fiind verificată şi cauza listării şi rezolvată. Această problema este cel mai des întâlnită pe găzduirile fără IP dedicat. Daca unul dintr conturile cu care împărțiți IP-ul shared este infectat si/sau generează mesaje de tip spam, IP-ul este listat in blacklist-uri și toate conturile care folosesc acel IP vor fi afectate. Pentru a evita această problemă este recomandată achiziţionarea unui IP dedicat.

IP-ul alocat dispozitivului local (de pe care trimiteți email-uri) este listat intr-un blacklist
- mai multe detalii legate de această problema puteti găsi pe următorul link : Verificare IP Blacklist

Email-urile trimise de dumneavoastră au fost marcate ca Spam de unii destinatari
- în acest caz , singura variantă este ca destinatarii să vă marcheze email-urile ca Not Spam.

Email-urile nu conțin link de unsusbcribe.

Email-urile contin un subiect și/sau conținut care declanșează filtrele antispam ale serverelor destinatare.
- această problemă este în special valabilă la furnizorii de email gratuit cum ar fi Google, Yahoo, etc, ale căror filtre antispam sunt extrem de agresive. Este recomandat să verificați cuvintele cheie din subiectul și conținutul email-urilor pentru a evita declanșarea filtrelor de Spam. Există pe internet diferite site-uri care vă analizează email-urile și identifică cuvintele cheie care declanșează filtrele de Spam: https://www.google.com/search?q=check+email+for+spam+keywords

Email-urile conțin atașamente care sunt cunoscute ca fiind malițioase.
- atașamentele de tip .txt,pdf,word,excel în general nu crează probleme în acest sens, dar atașamente executabile de tip .exe , .bat , .jar, .rar ş.a.m.d cu siguranță vor fi blocate instant de către filtrele antispam. Încercati să folosiţî la ataşamente doar documente, în special la destinatari care folosesc servicii de email gratuite.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie