Întrebări Frecvente

Urmăreşte Hostico şi răsfoieşte printre cele 305 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
 

Cum aleg un pachet de găzduire potrivit ?

Vizualizari
203
 

În alegerea unui plan de găzduire potrivit trebuie luate în considerare mai multe aspecte.
Între ele se află : spațiul necesar , bugetul disponibil, aplicația folosită, numărul de vizitatori zilnici, consumul de resurse generat de aplicație .

După stabilirea datelor din lista de mai sus în funcție de acestea se poate opta fie pentru un pachet de găzduire partajat fie pentru un server virtual privat pe baza resurselor prezentate de acestea.
Evident, vor fi situații în care bugetul va fi prea mic pentru nevoile site-ului sau ceea ce ce presupune că ar reprezenta nevoile site-ului va fi o valoare mai mică față de pachetul de găzduire ales.
Oricând poate exista situația în care unul din elementele din lista de mai sus este mult mai mare față de celelalte și atunci acesta va fi criteriul pe baza căruia ar trebui ales pachetul de găzduire.
De exemplu necesarul de spațiu poate fi mic dar consumul de resurse să fie ridicat. Inversa este de asemenea posibilă , consum de resurse scăzut dar necesar de spațiu mare.

Ofertele privind găzduirea partajată și reusrsele oferite de acestea pot fi consultate pe pagina Găzduirii respectiv pe pagina Resurse Găzduire
În ceea ce privește oferta pentru serverele virtuale private aceasta este disponibilă pe pagina VPS

În cazul în care există dubii în alegerea unui pachet de găzduire , echipa Hostico este mereu disponibilă cu sfaturi în această privință .

pixel