Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

Ce reprezintă taxa de răscumpărare a unui domeniu ?

Vizualizari
132
 

Taxa de răscumpărare este o sumă impusă de către registrar pentru domeniile care au intrat în carantină după depășirea datei scadente.

Se aplică pentru toate extensiile de domenii cu data scadentă depășită ?

Nu. Doar la unele domenii se aplică această taxă. Pentru a vizualiza domeniile care impun taxa de răscumpărare se poate consulta tabelul de pe pagina Termeni Domenii

După câte zile de la depășirea scadenței se aplică această taxă ?

Numărul de zile până la aplicarea taxei de răscumpărare variază în funcție de extensie. Pentru referințe vizualizați tabelul de la Termeni Domenii

Doresc să achit taxa de răscumpărare , cum procedez ?

Va trebui contactat departamentul comercial (pe unul dintre cele trei suporturi de relații clienți) pentru emiterea unei facturi proforme privind răscumpărarea domeniului în cauză.

Nu doresc să achit taxa de răscumpărare, însă doresc în continuare să dețin domeniul, există această posibilitate ?

În acest caz se poate aștepta până domeniul devine liber pe piață, și se înregistrează ca domeniu nou. Atenție! Clientul va trebui să țină sub observație denumirea de domeniu și data expirării pentru a plasa comandă de îndată ce acesta a devenit liber pe piață. Hostico nu iși asumă răspunderea în cazul în care domeniul este achizitionat de altă persoană sau entitate juridică.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie