Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

Ce este un backup ?

Vizualizari
194
 

Ce este backup?
Backup este un proces de copiere a datelor/fișierelor de date, pe un dispozitiv sigur de stocare. Backup-urile de la sine nu ar trebui să fie considerate un plan complet de redresare în caz de catastrofe.

Ce scop are un backup ?
Scopul principal este de a recupera datele după pierderea lor, fie prin ștergerea datelor, fie prin corupere.
Scopul secundar al copierii de rezervă este de a recupera datele de la o dată anterioară, în conformitate cu politica de păstrare a datelor de către furnizorul de servicii, configurată de obicei într-o aplicație de rezervă pentru un anumit timp.


Cât timp se păstrează un backup făcut de Hostico?
Mai multe informații despre sistemul de back-up și perioada de realizare al acestuia, găsiți pe pagina Backup - Hostico .


Este indicat să am backup local ?
Pentru a avea garanția cât mai complexă a integrității copiei fişierelor/bazelor de date deţinute, cât și, în cazul în care nu reușiți să efectuați plata serviciului de găzduire la timp, este indicat să aveți salvat un backup local pentru a avea conținutul necesar pentru a vă reporni cât mai ușor prezența online. În această privință puteți consulta aceste tutoriale : Crearea unui backupRepunerea unui backup

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie