Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
2

Ce este domeniul addon ?

Vizualizari
475
 

Domeniul addon este un domeniu adițional, de unde și denumirea, complet funcțional care poate fi adăugat unei găzduiri din interiorul panoului de control al acesteia.  Este folosit pentru găzduirea mai multor domenii pe un singur cont de găzduire reprezentând un website nou, de sine stătător aflat într-un director separat pe cont.

De ce am nevoie de un domeniu addon ?

Dacă se dorește crearea unui alt site decât cel deținut deja iar contul de găzduire permite adăugarea unui domeniu addon atunci aceasta poate fi cea mai optimă soluție. Domeniul addon este adăugat din panoul de control existent și indică către un subdirector în cadrul găzduirii. Acest lucru înseamnă că nu este nevoie de un pachet de găzduire adițional.

Cum intru în posesia domeniului addon ?

Fiecare domeniu trebuie înregistrat înainte de a fi posibilă folosirea acestuia. Domeniile noi pot fi înregistrate la adresa: Înregistrare domeniu


Nu doresc să înregistrez un domeniu nou, pot avea domenii addon ?

Dacă nu se dorește înregistrarea unui domeniu nou, se poate lua în considerare crearea unui subdomeniu pe domeniul deținut deja. Pentru referințe privind această procedură puteți accesa tutorialul: Adăugare Subdomeniu

Câte domenii addon pot adăuga pe găzduirea deținută ?

Fiecare găzduire permite adăugarea unui număr de domenii addon prestabilit, în limita resurselor pachetului (ram, spațiu, procesor etc.). Pentru a vedea câte domenii addon suportă găzduirea deținută va trebui să accesați pagina cu informațiile pachetului:


Am achiziționat un domeniu nou, cum îl adaug ca și domeniu addon de găzduirea deținută ?

Pentru modalitatea de adăugare a unui domeniu addon puteți consulta următoarele tutoriale :

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie