Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
 

Ce este CloudLinux ?

Vizualizari
55
 

 CloudLinux este un sistem de operare special conceput pentru industria de web hosting. Tehnologia CloudLinux se bazează pe module de kernel ce au sarcina de a izola şi restricţiona resursele fiecărui cont de găzduire, astfel împiedicând suprasolicitarea serverelor în cazul atacurilor ce survin asupra site-urilor găzduite.

 Site-urile găzduite pe servere comune împart între ele resursele RAM, CPU, I/O alocate serverului. În cazul în care unul din aceste site-uri conţin aplicaţii neoptimizate sau în cazul unui atac asupra site-ului web, acest cont poate să genereze un consum ridicat de resurse, totodată afectând restul utilizatorilor găzduiţi pe acest sistem. CloudLinux împiedică aceste tipuri de abuzuri identificând utilizatorii problematici şi limitând nivelul de resurse alocat utilizatorului respectiv, astfel încât restul conturilor găzduite să nu fie afectate. Această limitare impusă, atât la nivel de kernel cât şi la nivel de soft, are ca rezultat un server mai stabil şi mai eficient.

 Avantajele CloudLinux

  • Izolarea conturilor de găzduire web
  • Distribuie resursele serverului în mod egal pentru conturi
  • Asigură un nivel de protecţie şi securitate superioară
  • Obţinerea unui server mai stabil şi mai eficient
  • Protecţie împotriva abuzului de resurse
pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie